Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly az a kapcsolat, ahol a pasi hagyja, hogy igy öltözzön buliban egy lány?
25 körüliek mind a ketten. A csaja egyik buliban úgy jelent meg, hogy pont középen látszott ki a bugyija, tehát igen kihívóan.
Szerintetek? Az ilyen pasi komoly?
Normális pasi nem szabja meg, hogy a barátnője mit vegyen fel, mert nem a tulajdona.
De normális pasi olyan lánnyal jár aki öltözködni is tud.
A férfi nem szabhatja meg, hogy mibe jár a nô.
A nô nem normális inkább.
szavakat azért ne adj a számba én ilyet nem mondtam.
Nem szoktam ribizni tudhatod, sosem nevezek így nőt.
De felöltözni azért lehet szexisen, és lehet közönségesen is. Utóbbi eléggé azt jelzi, hogy nem tudja mi a kettő közötti különbség. Az, hogy ez miért van, annak a kiagyalását a kérdezőre bízom.
Viszont azt is mondom, hogy akinek izlésesen öltözködő nő kell az nem választ közönségesen öltözőt. És nincsen ilyen probléma.
Ez baromság.
Milyen logika kell ahhoz, hogy a csaj öltözködéséből meg lehet határozni a barátja érettségét és komolyságát? A másik: sok lány megsértődne, ha barátja meg akarja szabni hogyan öltözködjön. Ahol "meg kell engedni" valamit, az már régen rossz.
Mondjuk azt, hogy a lány nem lehet százas, de az meg az ő gondja. Most nehogy már a fiú hibája legyen, meg hogy "komolytalan, éretlen a fiú".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!