Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szerint minden nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerint minden nap kell fürödni nem csak szex előtt, ti is így gondoljátok?

Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 14:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én minden nap fürdök, ha tudom, hogy buli után már nem lesz kedvem fürödni, akkor előtte lefürdök, majd másnap mikor felkeltem, megint fürdök egyet. Buli nélkül minden nap fürdök, max. akkor szoktam 1-1 napot kihagyni, amikor rengeteg tanulnivalóm van (reggeltől estig) és egy árva lélekkel sem találkozom aznap vagy másnap :D Valahogy ez nekem annyira természetes, hogy minden nap fürdik az ember, nem is tudnék úgy menni sehova, hogy előtte ne fürödtem volna egyszer :D
2015. jan. 2. 16:38
 22/24 anonim ***** válasza:
Jó nagy kretén lehetsz,ha erre nem tudod magadtól a választ,és nem veszed természetes,magától értetődő dolognak...
2015. jan. 2. 18:33
 23/24 Stainless ***** válasza:
Én is mindennap fürdök, ha egész nap itthon vagyok akkor is.
2015. jan. 4. 17:04
 24/24 anonim ***** válasza:
ott pl franciba, németbe csak azért nem fürödnek, mert drágább az élet, így a víz is és egyéb szappanok tusfürdők meg ilyenek. De szerintem hozzátartozik az alapvető igényességhez az, hogy mindennap fürödjünk, hiszen az ember megizzad, koszos lesz. Max ha van 1-2 tanulósabb, lazább nap és benn vagyok, esetleg 10 percekre kimegyek néha, akkor persze 2 napig kibírom fürdés nélkül, de azért jó lenne ha fürdödnétek mindennap. Milyen világ lenne az? Koliban lakok. Szomszéd szobában a 3ból 2 srác nem fürdött csak 2-3 naponta, még ha sportolt akkor sem (úgy ment aludni :D hogy tiszta izzadt meg büdös volt), fú basszus el ne képzeld hogy milyen durván oroszlánszag volt odabent. Ha átjött akkor meg már az ajtóból lehetett érezni a fasszagot meg lábszagot is. Legyél okos és ne kelljen átélned neked vagy a környezetedben élőknek hasonlót, mert senkinek nem kívánom...
2015. febr. 26. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!