Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha a párom ezt mondta a volt barátnőjéről, egy véletlen találkozásuk után?
Sétáltunk a városban, amikor szembe jött velünk a párom "drága" exe. Ő dobta 2 és fél éve a páromat, 3 év "járásos-együttélés" után. Mi egy éve vagyunk együtt.
Miután illedelmesen köszöntünk neki az utcán, megkérdeztem a barátomtól, hogy mit érzett, amikor meglátta. (Nem látta a szakításuk, és az azt követő szokásos egy két hét, huza-vona utántól egészen mostanáig.)
Az ő válasza pedig ez volt: "Még soha nem voltam túl rajta ennyire, mint most" . Többet nem hozta szóba, és én sem. Ezt hogyan értelmezzem? Tudom , hogy sok idő eltelt azóta, de nagyon szemét volt az ex-barátnője vele. Átverte, kihasználta, és nem bizonyos, de valószínű meg is csalta. Pedig a barátom nagyon szerette őt.
Ti mit szűrnétek le ebből a válaszból?
Rejtélyes? Lehet, hogy eddig azt hitte, hogy mikor meglátja legközelebb a lányt, akkor újra fellángol, de most egyáltalán nem kavarta fel a találkozás.
De még ha nem is az ő stílusa, szerinted mi mást jelenthetne ez? Azt mondja, hogy "most túl van rajta", szerintem ez a mondat lényege, és nem kéne ezen aggódnod.:) De miért nem kérdezed meg őt, ha mi nem győztünk meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!