Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bomber831 kérdése:
Még korai lenne lefeküdni a barátommal? Látom rajta hogy ő is nagyon szeretné és én is kívánom. Csak tudja hogy én 14 vagyok és még nem szabadna. Még szűz vagyok.14L
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 10:30
11/19 anonim válasza:
Még ennyi idősen azt se tudod, mi az, hogy kívánni valakit. Igen, korai lenne ennyi idősen...Ne hallgass a nagyokosokra, akik az ellenkezőjét állítják.
12/19 anonim válasza:
És ha a barátod majd emiatt fog elhagyni,utánna meg mjd sírni fogsz,vagy összeveszel vele egy csúnya dolgon és szakítotok,na akkor is bánni fogod.Amúgy meg én is ismerek rengeteg lányt,aki 14 éevesen vesztette el és később egy k.va lett.Annyira nagy áldozast,hogy várj.Majd később érettebbek lesztek és megértitek,addig még bármi lehet,lehet hogy kiismered és otthagyhatod,anélkül hogy lefeküdtetek volna.Majd azzal akit tényleg nagyon szeretsz.Addig meg még várj.
13/19 A kérdező kommentje:
okés köszönöm am 15 éves ...
2015. jan. 2. 12:56
14/19 anonim válasza:
Fel nem fogom az itteni válaszolókat. Ti nem voltatok 14 évesek?
Én emlékszem hogy 14 évesen már az iskolatársnőim és a tanárnőim puncijairól ábrándoztam órákon.
15/19 anonim válasza:
Hogy tudtok ilyen maradiak lenni?!Nincs miért várj a szexszel ha kívánod,a szex az nem baj.Ha érzed,hogy szerelmes vagy belé,nem kell várj.Én is 14 voltam,4 év volt kòztünk,szerettük egymást nagyon!Már mással vagyok,aki a vőlegényem és elfogad olyannak amilyen vagyok!Ilyen boldog még sose voltam,szerelmesek vagyunk és imádjuk egymást!Azt akarom ezzel mondani,hogy ne amiatt ne legyél vele hogy fiatal vagy és ha szakítatok akkor más nem fog téged elfogadni!!! 17/L
16/19 anonim válasza:
#15: Úgy lehetünk ilyen maradiak (ennek semmi köze a maradisághoz), hogy bennük vannak bizonyos normák, ami belőled hiányzik :) Ennyi.
Amúgy már nem mindegy? A kérdés 9 hónapos.
17/19 PearlDiver válasza:
Na, akkor lehet hogy már a baba is jön :)
Kérdező, mi a helyzet?
18/19 anonim válasza:
Lehet már nincsenek is együtt...amúgy a 15.jól beszélt!És szerintem is maradiak vagytok...sorry
19/19 anonim válasza:
Ti neg normálatlanok.Nem tudják higy müködik ez és ha teherbe esik a csaj?Ez nem maradiság,csak nekünk az eszünk nem a seggünkben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!