Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetek meg lányokkal? Olyanok akik nem járnak folyton bulizni, dohánymentesek, és jól néznek ki. Hol találok ilyet?
Én ilyen vagyok.:) Általában itthon vagyok, vagy a bnőimmel, barátaimmal megyek sétálni, korizni, esetleg néha moziba, vagy csak simán átmegyek a barátokhoz, hogy ne itthon punnyadjak. De a leggyakranbban mégis itthon vagyok, szval a neten megtalálsz. Bár nem szeretek neten ismerkedni... szal elérhetetlen vagyok szinte mindenhogyan, mert utcán biztos nem fogsz megszólítani mikor a bnőmmel sétálgatok, neten meg én nem fogok veled szóba elegyedni, csak ha nagyon akarok.:D Tehát a kérdésedre a válasz: sehol. Mert gondolomn nem fogsz becsöngetni hozzáénk:) azért biztos van pár ilyen csaj, akit meg lehet találni, el lehet érni... próbálkozz csak;) vagy vegyél fel msnre:D
16/L
De am ezt mi, lányok is kérdezhetnénk: Hol találok olyan fiúkat, akik nem járnak folyton biulizni, dohánymentesek, és jól néznek kkI?
" De am ezt mi, lányok is kérdezhetnénk: Hol találok olyan fiúkat, akik nem járnak folyton biulizni, dohánymentesek, és jól néznek ki? "
nemjárok folyton bulizni csak hétvégenként, dohánymentes vgayok csak vizipipázok ,jólnézek ki bár nemvagyok egy bredpitt...és énis itthon punnyadok jelenleg magányosan...de szívesen beszélgetek bárkivel :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!