Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek? Begőzölt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Begőzölt a barátnőm:S :O kicsit durva bővebben lent!

Figyelt kérdés
4 hónapja boldog kapcsolatban ..mondhatni élek..már nem olyan felhőtlen mint az elején.. tényleg minden tök jól indult jártunk bulizni meg mikor együtt voltunk akkor is minden happy.. most meg előállt azzal hogy túl kötött a kapcsolat és már sokallja hogy nagyon odafigyelek rá törődöm vele és foglalkozok vele. Az elején kijelentette hogy ő igényli hogy odafigyeljenek rá! Én ezt tettem és mégsem jó! most ezt hova tegyem? nem értem miért van így vele! 19/F
2010. febr. 4. 17:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jó hát aláírom tisztelet a kivételnek.. amúgy akárhányszor kérdezem hogy van-e esetleg egy 3. emberke mindig azt mondja hogy nincs
2010. febr. 4. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:
picit hanyagold max heti 1 esetleg 2 tali legyen csak,majd rájön,hogy kellesz neki,és majd ő fog keresni-hidd el tuti tipp:D de ha nem keres,vigyázz,az azt jelenti,hogy tényleg nem érdekled.(egy kicsit sem).
2010. febr. 4. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:
nem lehet h fél egy hosszútávú kapcsolattól? de valószínűbbnek tartom h élni akar...jól át fogják b.szni páran a fejét és vissza fogja sírni a veled eltöltött időt
2010. febr. 4. 19:35
 14/15 A kérdező kommentje:
hát a heti 1-2 tali..külön város külön suli szóval ennél ritkábban már nem akarok vele találkozni:S .. hosszú távú kapcsolat...volt már neki 1 év 3 hónapos is azt is símán végig vitte úgy hogy 1x sem csalta meg a párját
2010. febr. 4. 21:43
 15/15 anonim válasza:

22/l vagyok.

A tanácsom a köv. tedd féltékenyé és meglátod rohan vissza hozád ,ha meglátja hogy más lányokat is érkeled megőrül majd a féltékenységtől.

2010. febr. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!