Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem hogy szerelmes lennék a barátomba?
Figyelt kérdés
Szeretem, szeretek vele lenni, nem jut eszembe más ha velem van. De amikor nincs velem nem hiányzik, nem érzem hogy annyira "oda lennék érte". Ő imád engem, és félek hogy ezt nem tudom viszonozni, mert az exem miatt még mindig szomorkodok. Mit tegyek hogy beleszeressek a barátomba? Van ennek így jövője?2015. jan. 1. 20:27
1/7 anonim válasza:
De akkor hogy vagytok együtt? Azt hittem csak akkor "jár" egymással 2 ember, ha szerelmesek egymásba.
2/7 anonim válasza:
nem ő az igazi!
aki az igazi, arra gondolsz éjjel, nappal, álmodtam, zuhany közben, kaja közben, filmnézés közben
3/7 anonim válasza:
undorító amit csinálsz, csak kihasználod szegényt, egy pótlék neked....
4/7 anonim válasza:
Meg kell beszélned vele a dolgokat, mert ezt így hosszú távon nem tudod elviselni lelkileg te sem. Tartozol neki annyival,hogy elmondod ezt. És hogy szeretnéd vele megbeszélni, mert ezen akarsz változtatni. De ezt személyesen kell, nyugodtan:)
5/7 anonim válasza:
nem vagy belé szerelmes... legjobb az lenne, ha eltűnnél az életéből (ez durván hangzik, de jóindulatból írtam)
6/7 anonim válasza:
Talán mert tényleg nem vagy az.Aki szerelmes,az nem bír létezni a másik nélkül,éjjel-nappal rajta jár az agya,hiányzik neki.Nálad ez nincs meg.Szóval szerintem is jobban tennéd,ha kilépnél az életéből.Persze az is nagyon fog neki fájni egy darabig,de ez jobb,mintha becsapnád folyamatosan.
7/7 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Ha már hónapok óta, akkor szakíts vele, mert nem is leszel soha szerelmes. Szerintem még benned sem tudatosult, de pótléknak használod a srácot. Szakíts vele, ezt egyedül kell feldolgoznod, és nem más kárán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!