Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok írni olyan szerelmes, romantikus sztorit ami megtörtént veletek?
Tudnék, de ma tényleg fáradt vagyok, sok volt a meló.
Kérdezd meg holnap megint akkor írok. Ez komoly.
Nekünk a kapcsolatunkat megelőzően volt két év nagyon közeli barátságunk. Nem volt eddig szebb nyaram a tavalyinál, amikor az a két hónap azzal telt, hogy mindig egy kicsivel kerültünk közelebb egymáshoz. Előbb csak csók, fogadásból, aztán régi szerelmek kisírása egymás vállán, aztán éjszakázás a Tisza-parton, apró meglepetések.. Nem egycsapásra történt, hanem heteken át húzódott, alakult, forrt ki.
Na, életem legszebb időszaka volt.
22f
A mienk olyan volt,mint a filmekben :D
Már előző szórakozóhelyeken észrevettem,hogy egy fiú(most a párom)folyton engem bámul. Soha nem láttuk még egymást.
Én meg ugye csendes,meghúzódó vagyok, ott táncoltam a barátnőimmel.
Utána kérdezősködött rólam,hogy mégis ki vagyok,hogy-hogy nem látott még(az ő környékén lakom,viszont nem nagyon jártam el)
A második ilyen alkalmon láttam,hogy újra néz, itt már én is jobban felfigyeltem rá, észrevettem,hogy folyton közeledik.
Aztán egy olyan pillanatban,mikor elvoltam ott a többiekkel,táncoltam,egy idegen megfogott, arrébb húzott,pont ezzel a fiúval szembe,közvetlen közel.
Megfogta a derekam és egész éjjel táncoltunk.
Kiderült,hogy az idegen egyik haverja volt, elég 'jó'állapotban,észrevette,hogy nézzük egymást,gondolt egyet és összerakott.:))
Megismerkedtünk és azóta is minden happy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!