Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenkinek meg van a párja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek meg van a párja? Tényleg?

Figyelt kérdés

Sokan itt ezt írják, de a Földön a népesség több mint fele nő. Így ez nem működhet. Meg pl annyi mindennek meg kell felelni.

korosztály

távolság

származás

nyelvi különbségek

anyagiak

képzettség

Sokan ezek alapján is ítélnek, így van akinek alapból kiesik a lehetőség még akkor is ha amúgy megfelelne.

Annyi minden van ami korlátozza azt, hogy az ember találkozzon az igazival. Szinte már értelmét veszti az egész. :'(

2010. febr. 4. 17:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"Hát szerintem is mindenkinek meg van a maga párja csak van amikor tényleg marha nehéz megtalálni az igazit ha meg is találod akkor se biztos hogy neki meg te vagy az."

Ez nem így van,mert az IGAZI(!)épp azt jelenti,hogy kölcsönösen passzolnak egymáshoz és kölcsönösen szeretik egymást.Ha valamelyik a kettő közül nincs meg,akkor az nem az igazi pár.

2010. febr. 4. 21:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
pontosan, ez így van, mint ahogy az előttem szóló mondta. mindenkinek megvan a párja akivel elsőre mikor összetalálkoznak érzik h ők összetartoznak, és boldogan élnek míg meg nem halnak...de sajnos sokan nem olyan szerencsések h megtalálják ezt az embert, hiába keresik egész életük során
2010. febr. 5. 01:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
nem hiába van egy olyan közmondásunk, hogy zsák a foltját megtalálja. a kivétel meg erősíti a szabályt. ilyen az élet.
2010. febr. 9. 23:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem nincs még meg a párom,nagyon egyedüll érzem magam:(21f
2010. febr. 9. 23:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek több párja is lehet, és van is! A gebasz mindig úgy alakul ki hogy a "nem mindenben olyan jó, de azért tetszik" embernél leragadnak a keresgélők. Az érzelmek miatt, nem tudnak józanul dönteni, és így mindig találhatnak egy jobb választást.

Az is nehezít, ahogy és ahol keresel. Ez olyan minthogy a sivatagban nem fogsz halat fogni, bármennyire is akarsz!

2010. febr. 10. 00:08
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
ez nem igaz mer nekem pl nincs.vagy nagyon elbujt de akkor ezért megölöm ha megtalálom.
2010. febr. 10. 01:23
 17/20 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom,hogy ha megismerkedsz valakivel nem feltétlenül azt kell nézned,hogy ő lesz -e életed párja.Főleg fiatalon.

Lehet leragadsz valaki mellett mert félsz tovább lépni vagy csak jól esik,hogy van melletted valaki,holott ha változtatsz és tovább kutatsz rájöhetsz mit hagytál ki.

Az első férjemmel 11 évig voltam együtt a végén már csak a gyerekek miatt.

Már nem volt miről beszélgessünk,nem csináltunk együtt semmit.Éltünk társas magányban főleg én mert mint kiderült neki már évek óta szeretője volt.Ez sem jó.

Hát közösen eldöntöttük váltunk.Jól tettük.

Utána nekem volt 7 évig egy élettársam aki nem vetette meg az alkoholt és képtelen volt megváltozni.Hát váltottunk.

Most van egy fiu akivel a neten ismerkedtem meg 1,5 éve és együtt lakunk.Hogy ő e az igazi??Nem tudom.Most jó.

Úgyérzem szeretnek és fontos vagyok valakinek és figyel rám.Majd kiderül és hát csiszolódunk.Nekem most ő a legfontosabb(a gyerekek már kirepültek).

És hogy a kor nem számít?Bizonyíték erre,hogy a srác 16 évvel fiatalabb nálam. És kölcsönös a vonzalmunk.Az ő szerelme éltet a mindennapjaimban és nagy buta lettem volna ha nem élek a lehetőséggel ,hogy ezt is tudjam milyen.

Ismerkedj,légy barátságos és ne felejts el mosolyogni!!

Mert senkinek sincs annyira szüksége a mosolyra, mint annak, aki maga már nem tud mosolyogni!

"Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak!"

"A szerelem nem kér bebocsáttatást, csak megjelenik, és nyomban otthonosan érzi magát. "

2010. febr. 10. 07:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Vannak özvegyek...többnyire nők,mert tovább élnek a nők átlagosan mint a férfiak,miután kb 30éven keresztül cserélődik a vérük a menstruációval is..Tehát itt a megoldás:) mindenkinek megvan a párja,csak hát elveszítjük,vagy elmegyünk mellette...:)
2010. febr. 10. 08:54
 19/20 anonim ***** válasza:

___ IGAZI NINCS ___

Ezt kellene végre felfogni. Ez egy nagyon hülye mítosz.

NINCS "IGAZI", csak rengeteg ember, akik közül ki jobban, ki kevésbé passzol hozzád. Minél jobban passzol valaki, annál inkább "igazinak" _ÉRZED_, de ettől függetlenül, ha vele mégse jönne össze, utána simán összejöhet egy még nála is jobbal.

Ha meg élőben még eddig nem sikerült kellően passzoló illetőt találnod, akkor nézz szét pl. itt:

[link]

Vagy más hasonló helyeken. Csak ügyelj rá, hogy ne ess bele azokba a hibákba, mint sokan mások ( [link]

2010. febr. 10. 09:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Elnézést, a második link helyesen a következő:

[link]

2010. febr. 10. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!