Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek megvan a párja? Fontos
18 éves lány vagyok. Szerintem szép vagyok, lehet, h ez nagyképűen hangzik, de sokan mondják. Jó tanuló vagyok, benne vagyok minden buliban. Mindig vidám vagyok és poénkodom. De mégsincs senkim. Sokan "udvarolgattak", de aztán koptattak... nem értem miért. Mi a baj?? Nekem nincs meg a párom???? Még soha nem is csókolóztam:/
Kedem egyre kirekesztettebnek és szerencsétlennek érezni magam...
Tudom, azt fogjátok mondani, h majd, ha nem számítokrá, akkor jönni fog. De nekem csak e körül forognak a gondolatim.És nagyon vágyom rá, h vkinek fonros legyek, h fontos legyen nekem. hogy legyen miért értelme felkelni mindennap.
Nem vagy egyedül nyugi. Én is szép lány vagyok, még sincs párom 3 éve, lehet ennek nincs köze hozzá vagy nemtom :S
elég elkeserítő a helyzet...
22 lány
nem értem a 2. válaszolót
ez egy normális kérdés sztem...
Én 21F vok... jó dumám van. és mégsincs csajom:D.. válogatós vagyok.. meg kell hagyni.. szeretem ha egy lány nagyon jó társaság.. nálam pl ez a legfontosabb...
am sztem ne erőltesd télleg. mikor kikapcsol az agyad és nem kattogsz rajta.. akkor fog valaki betörni az életedbe ;)
hát a terhes vagy szöveg minden kérdésnél ottvan odairja valami unatkozo emberke.:D
amugy majd ha nemvárod akkor lesz barátod.
és ismerkedj neten ugy könnyebb persze ne a chat.hu-n meg ilyeneken.mer ott csak paraszt perverz hülyék vannak nem mind de nagyrésze.xD amugy járj el otthonról többet meg ilyenek.:)
Randivonal.hu minden egyedülálló lánynak!
Próbáljátok meg csajok.
Ja és ha nem csókolóztatok még azon segíthetünk! :D
Én azt mondom addig örülj amíg nincs pasi az életedben, csak tönkretesznek mindent.
De egyébként meg próbálkozol egyáltalán? Nem csak várni kell rá hogy odamenjen hozzád valaki, hanem menj te oda azokhoz a pasikhoz akik mondjuk egy buliban megtetszenek. Nem csak pasi udvarolhat a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!