Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenkinek meg van a párja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek meg van a párja? Tényleg?

Figyelt kérdés

Sokan itt ezt írják, de a Földön a népesség több mint fele nő. Így ez nem működhet. Meg pl annyi mindennek meg kell felelni.

korosztály

távolság

származás

nyelvi különbségek

anyagiak

képzettség

Sokan ezek alapján is ítélnek, így van akinek alapból kiesik a lehetőség még akkor is ha amúgy megfelelne.

Annyi minden van ami korlátozza azt, hogy az ember találkozzon az igazival. Szinte már értelmét veszti az egész. :'(

2010. febr. 4. 17:29
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
külsőségek kimaradtak a listából.
2010. febr. 4. 17:30
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

több mint fele nő,de elfeledkeztél a lezbikusokrol,melegekről,biszexekről,igy kevésbé számit,hogy mennyivel több a nő

amugy meg : mindenkinek megvan a párja,csak van akié jól elbújt...

2010. febr. 4. 17:33
 3/20 A kérdező kommentje:
ők sem egyenlő arányban vannak gondolom..
2010. febr. 4. 17:36
 4/20 anonim ***** válasza:
66%
háát akkor az enyém nagyon elbujt.. .:(
2010. febr. 4. 17:37
 5/20 anonim válasza:
100%
Hát szerintem is mindenkinek meg van a maga párja csak van amikor tényleg marha nehéz megtalálni az igazit ha meg is találod akkor se biztos hogy neki meg te vagy az.
2010. febr. 4. 17:37
 6/20 A kérdező kommentje:
Nekem meg a föld alá lesz kedvem bújni ha még sokáig nem jön elő. :S
2010. febr. 4. 17:46
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi, az az ember, akivel boldogan tudtok élni, hasonlóak az elvárások és a jövőkép is, hasonló személyiségtípusok vagytok.

lehetséges, hogy más a vallás, igen.

lehetséges, hogy pl. imseritek egymást, de valahogy nem úgy hozza asors, hogy összejöttök.

egy embernek az élete alatt lehet több "igazi" is!Pl. özvegy lesz és utána megint találkozik egy emberrel, akivel boldog.

Neked a fiú/lány ismerőseid körében is lehet hogy van 2-3 olyan ember, akivel majdnem tökéletesen tudnátok élni.

Van olyan ember aki soha sem találja meg a megfelelő partnert. Egyzser rosszul választ, és nem akar vagy nem mer kilépni a kapcsolatból valami miatt, így lehetőséget sem ad magának, hogy boldog lehessen. Sajnos sok ember a rossz párválasztástól szenved.

Pl. rossz fiú vonzódik a rendes lányhoz, ez is rossz kapcsolat lesz.

Naív, ártatlan lányt befűzi a csaló suttyó...persze utána megcsalja ...stb.

Védtelen félős nő vonzódik az erőszakos bunkókhoz---stb.

Képzettség: igen sok ember nem adja alább:pl.

Orvos pasast (ronda, kövér+egoista)választja az egyetemet végzett nő, mert arra "fel tud nézni", de amúgy az egész kapcsolat arról szól, hogy a pasi az úr és a nőnek mindent a pasi kedvének kell alárendelni.

Miközben ott a rendes, kedves fiú a sarki boltból, aki fele annyit keres, de megadná az érzelmi szükségletet ennek a nőnek.

Ez sajnos így van. Én úgy gondolom 25 éves lányként, hogy a külsőségek (pl. származás, végzettség, anyagi alapok) nem olyan fontosak, mint az, hogy az illető érzelmi intelligenciája magas, és másoknak adni is tud, szeretni, nem csak elvenni.

Sajnos sok ember nem így gondolkodik. Felületesek,figyelmetlenek, a külsőségekre hagyatkoznak, azt hiszik, hogy ettől lesznek boldogok.

És ezért is van ez a sok rossz kapcsolat.

Egy ember minél jobb ember, minél szociálisabb annál inkább van arra lehetősége, hogy olyan embert talál, aki az "igazi".

2 toleráns, becsületes ember összejön az totál siker!

2010. febr. 4. 17:48
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

az utolso mindent leirt:)

es legtobb esetben igaz..

2010. febr. 4. 17:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

én is úgy érzem h az én párom valahol kína és ausztrália között él egy lakatlan szigeten.. :(

szabad egy kérdést?

Miért van az, hogy egy aranyos fiúval elkezdek msn-en dumálni, erre megkér h meséljem el h mi jön be egy lánynak, mert beszél valakivel és azt megakarja hódítani, és h én mondjam a kérdéseket?... ilyenkor falnak megyek :/:/

még egy kicsi és kirakom magam egy lakatlan szigeten :/ 18/L

2010. febr. 4. 17:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nehez ez tenyleg!

En is egy olyan internetes oldalon "talalkoztam" ossze a parommal, amit gyakorlatilag egyikunk sem hasznal, csak aznap mindketten odakveredtunk.

Nem magyar allamplgar.

De lekuzdttuk a tavolsagbeli akadalyokat, mosten elek nalla es jovo honapban koltozunk haza Budapestre.

Jah es nem mellesleg nov.2 ota hazasok vagyunk! :)

Szoval en azt tanacsolom mindenkinek, hogy legyen mindenki mindenre nyitott!

Sosem lehet tudni honnan bukkan majd fel az az ember aki tenyleg a masik fele lesz.

En is varialtam 1 evet, mire beadtam a derekamat, hogy oke praljuk meg. Floslges volt aggodnom.

Ha valaki valamit akar minden megoldhato!

Mi egymast akartuk , es megoldottuk!

Sok szerencset mindenkinek!

2010. febr. 4. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!