Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, vagy bejön a csajoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, vagy bejön a csajoknak?

Figyelt kérdés

Lányok, nektek bejön, ha egy fiú főz, mos, takarít? :)

19/f

ui. Nem vállalom egyiket se senkinél, csakis jó pénzért :D

2010. febr. 4. 14:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

14:46

Na az viszont már gáz :D

2010. febr. 4. 14:49
 12/25 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten jó dolog, én barátom is eltartja magát. Tök jó dolog, amikor együtt főzőcskézünk, meg beosztjuk a házimunkával kapcsolatos dolgokat.:)
2010. febr. 4. 14:52
 13/25 anonim ***** válasza:
Az én pasim 20 éves, anyukája már másik pasival él, de minden este hazamegy meló után hogy szendvicseket gyárson az ő kis fiacskájának másnapra, suliba... :D
2010. febr. 4. 14:58
 14/25 A kérdező kommentje:
Jó, az nem gáz, minden második fiúnak az anyja csinál szenyát isibe... :D
2010. febr. 4. 14:59
 15/25 anonim válasza:
Téged hol lehet megtalálni egy főnyeremény vagy!
2010. febr. 4. 15:10
 16/25 A kérdező kommentje:
írj emailt, ha meg akarod tudni :D
2010. febr. 4. 15:16
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz, jó ha el tudod látni magad. A szüleim 14 éves koromban elváltak én meg apuval maradtam. Szóval igazából nem is volt más választásom, mosok, takarítok, vasalok, néha még főzök is :D De szerintem ez csak jó, mert nem vagy kiszolgáltatva senkinek.

21/F

2010. febr. 4. 15:18
 18/25 anonim ***** válasza:

páromat 3 éve alatt annyira tudtam rávenni,hogy ha evett,akkor legalább a mosogatoba tegye a tányért (kezébe kapja melegen),vagy ha nem vagyok itthon,akkor ami megmaradt,azt tegye vissza a hűtőbe...

de se nem főz,se nem mos,se nem takarit,esetleg ha megkérem,akkor boltba lemegy (de köszönet abba sincs,mert nem nézi mi mibe kerül,hanem leveszi az elsőt amit meglát)

örülni fog egy lány ezeknek a tulajdonságaidnak,csak ne hagyd h kihasználják...

22/L

2010. febr. 4. 15:24
 19/25 anonim ***** válasza:

Összejövünk?

Egyszer volt egy ilyen anyuci kedvenc pasim, de csak 3 hétig:D

Kidobtam:)

Nekem olyan férfi kell, mint Te!

Sőt, ilyennek kellene lennie minden férfinak.

Segítőkésznek!

A normális nők értékelni fogják.

a entálisan betegek (szolgalelkű papucsnő) meg nem...de ne is ilyet válassz, mert ezek betegek.

2010. febr. 4. 15:42
 20/25 anonim ***** válasza:
jav. mentálisan betegek az ilyen nők, akik hagyják magukat kihasználni és dolgoztatni.
2010. febr. 4. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!