Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, vagy bejön a csajoknak?
Lányok, nektek bejön, ha egy fiú főz, mos, takarít? :)
19/f
ui. Nem vállalom egyiket se senkinél, csakis jó pénzért :D
14:46
Na az viszont már gáz :D
Szerintem nem gáz, jó ha el tudod látni magad. A szüleim 14 éves koromban elváltak én meg apuval maradtam. Szóval igazából nem is volt más választásom, mosok, takarítok, vasalok, néha még főzök is :D De szerintem ez csak jó, mert nem vagy kiszolgáltatva senkinek.
21/F
páromat 3 éve alatt annyira tudtam rávenni,hogy ha evett,akkor legalább a mosogatoba tegye a tányért (kezébe kapja melegen),vagy ha nem vagyok itthon,akkor ami megmaradt,azt tegye vissza a hűtőbe...
de se nem főz,se nem mos,se nem takarit,esetleg ha megkérem,akkor boltba lemegy (de köszönet abba sincs,mert nem nézi mi mibe kerül,hanem leveszi az elsőt amit meglát)
örülni fog egy lány ezeknek a tulajdonságaidnak,csak ne hagyd h kihasználják...
22/L
Összejövünk?
Egyszer volt egy ilyen anyuci kedvenc pasim, de csak 3 hétig:D
Kidobtam:)
Nekem olyan férfi kell, mint Te!
Sőt, ilyennek kellene lennie minden férfinak.
Segítőkésznek!
A normális nők értékelni fogják.
a entálisan betegek (szolgalelkű papucsnő) meg nem...de ne is ilyet válassz, mert ezek betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!