Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, vagy bejön a csajoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, vagy bejön a csajoknak?

Figyelt kérdés

Lányok, nektek bejön, ha egy fiú főz, mos, takarít? :)

19/f

ui. Nem vállalom egyiket se senkinél, csakis jó pénzért :D

2010. febr. 4. 14:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
56%
Persze, egy kicsit vegye ki a részét de amikor a pasi csinál mindent, az már nekem papucs :S
2010. febr. 4. 14:28
 2/25 anonim ***** válasza:

amíg nem élek vele, addig gondolom semleges, de pl az én barátom is ilyen, és nagy könnyebbség h nyaralásnál nem nekem kell mindent elmosni, kipucolni a sátrat, szóval ha együtt vagyunk több napot vhol, akkor kifejezetten jól jön :)

amúgy meg miért lenne gáz?

2010. febr. 4. 14:29
 3/25 A kérdező kommentje:

úgy értem, hogy nem vagyok elcsicskulva, nem szorulok rá anyuci segítségére... :D

Vagy az a menő, aki csettint az anyjának, hogy hééé bmeg, hozzá kaját! most!

mert kb minden oszt.társam ilyen :D

én meg nagyokat nézek, hogy csak én tudom eltartani magam? :D

2010. febr. 4. 14:32
 4/25 anonim ***** válasza:
jöhetsz ide is :"P
2010. febr. 4. 14:38
 5/25 anonim ***** válasza:
46%
Én anyámnak mindig mondom, hogy hozzál már kaját. Meg főzzél már. Meg innék egy kis dolgot, és odanyújtom a poharat.
2010. febr. 4. 14:38
 6/25 anonim ***** válasza:

szerintem meg pont az a gáz, hogy egyesek ""anyuci pici fiacskája"" elvárják h kinyalják a sggét, na ilyen emberrel nem lehet leányálom együtt lenni. persze addig ok, míg hetente 2-3x elmegyünk hozzá, vagy moziba, de egy ilyennel elmenni akárcsak túrázni vagy síelni vagy pár napra, halál...

ne aggódj ezen, senki sem fog papucsnak tartani, ha néha leviszed a szemetet vagy kiporszívózol vki helyet, max az elkényeztetett haverjaid, de a jövőre nézve neked több esélyed van normális lányt találni, ez vigasztaljon :)

a 2. voltam

2010. febr. 4. 14:39
 7/25 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nem gáz, sőt! Az, hogy házias vagy, tudsz és szeretsz is házimunkákat végezni, az egy jó pont. Aki erre azt mondja, hogy papucs...

Az én párom egyedül él, mindent megcsinál magának és nagyon hálás, mikor főzök neki meg besegítek ebben-abban. Ettől még nem tartom papucsnak, vagy ilyesmi. Nagyon szexi, mikor boxerben mosogat. :D

2010. febr. 4. 14:42
 8/25 A kérdező kommentje:

14:38

Mondom, jópénzért... :D

Amúgy köszi a válaszokat, ezek szerint nincs baj az agyammal :D

Az meg sztem. tök gáz ha csicskáztatod anyádat... neki nem jár szabadidő, nyugalom, stb? De ha ő csicskáztat téged, akkor az már szopás mi... :D

köszöntem

2010. febr. 4. 14:42
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyél büszke magadra!! A csajoknak meg azért jön ez be mert nekik sem kell majd kiszolgálniuk téged! Sokkal szívesebben kényeztetik a csajok a pasikat, ha nem várják el ezt tőlük! 24/N
2010. febr. 4. 14:44
 10/25 anonim ***** válasza:
53%

Én is tudok főzni,és állítólag elég jól :D A takarítást meg egyéb házi teendeőket is el tudom végezni,ha kell.Volt barátnőm meg egy sült krumplit nem tudott megcsinálni... :D

19/F

2010. febr. 4. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!