Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom azt mondta nem nézz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta nem nézz meg más lányt rajtam kívül szerintettek?

Figyelt kérdés
vagy csak úgy mondja? az életemre esküdőt :S vagy hazudott nekem ? nemis azzal van a baj hogy megnézi hanem h esküdőt :S:S:S:S köszi előre a válaszokat! 16L
2010. febr. 4. 13:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, teljesen lényegtelen hogy megnézi-e vagy sem a nőket, hanem hogy simán megesküszik a PÁRJA ÉLETÉRE. Nem tudom ki ez a srác, de igazi példakép lehet a hivatásos ganéháziaknak.
2010. febr. 4. 13:57
 22/25 anonim ***** válasza:
39%

13.54: de igen, én pl szoktam nézni színészeket h jól néznek ki (nem pont c. ronaldo, legyen inkább hugh grant:), és megnézem a sarki boltos srác seggét, ha tetszik. persze, ha jelen van a barátom akkor nem szokásom, de nem ritka, hogy pl együtt nézünk meg egy csajt vagy pasit, aztán véleményt mondunk róla. szerintem nincs abban semmi, hogy ha azt mondja nekem az utcán, h nézd, milyen jócsaj (és nem azt h megdugnám), és én is elmondom a véleményem.

az a pasi, akit ilyenekkel nyaggatnak h rásenézz, meg mitképzelsz, hamar keres mást...

2010. febr. 4. 14:05
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy ő ezt csak poénnak szánta, azért esküdött a te életedre, csak nem vetted észre a dolgot?

Egyébként pedig biztosan hazudik, nem hiszem hogy létezik ember, aki nem néz meg mást. Ez ösztönös. Értem, hogy az a bajod, hogy könnyen dobálózik nagy szavakkal, és beszéld is meg vele. Mondd el neki, hogy neked nincsenek irreális elvárásaid, és hogy többre becsülöd sz őszinteséget, ne akarjon kímélni.

A helyesírásod egyébként tényleg botrányos. Ne haragudj, de nem kis hibáid vannak, és ez bizony legalább annyira igénytelen, mint mondjuk a rohadó fogak, csak az életnek egy másik szintjén.

2010. febr. 4. 15:22
 24/25 anonim ***** válasza:
nyilván nem csak nézi:)...vaj van a füle mögött, lehet közösen használod a legjobb barátnőddel:)
2010. febr. 4. 17:18
 25/25 anonim ***** válasza:
A csajok is megnézik a pasikat, csak úgy:)
2010. febr. 4. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!