Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta nem nézz meg más lányt rajtam kívül szerintettek?
13.54: de igen, én pl szoktam nézni színészeket h jól néznek ki (nem pont c. ronaldo, legyen inkább hugh grant:), és megnézem a sarki boltos srác seggét, ha tetszik. persze, ha jelen van a barátom akkor nem szokásom, de nem ritka, hogy pl együtt nézünk meg egy csajt vagy pasit, aztán véleményt mondunk róla. szerintem nincs abban semmi, hogy ha azt mondja nekem az utcán, h nézd, milyen jócsaj (és nem azt h megdugnám), és én is elmondom a véleményem.
az a pasi, akit ilyenekkel nyaggatnak h rásenézz, meg mitképzelsz, hamar keres mást...
Nem lehet, hogy ő ezt csak poénnak szánta, azért esküdött a te életedre, csak nem vetted észre a dolgot?
Egyébként pedig biztosan hazudik, nem hiszem hogy létezik ember, aki nem néz meg mást. Ez ösztönös. Értem, hogy az a bajod, hogy könnyen dobálózik nagy szavakkal, és beszéld is meg vele. Mondd el neki, hogy neked nincsenek irreális elvárásaid, és hogy többre becsülöd sz őszinteséget, ne akarjon kímélni.
A helyesírásod egyébként tényleg botrányos. Ne haragudj, de nem kis hibáid vannak, és ez bizony legalább annyira igénytelen, mint mondjuk a rohadó fogak, csak az életnek egy másik szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!