Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom azt mondta nem nézz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta nem nézz meg más lányt rajtam kívül szerintettek?

Figyelt kérdés
vagy csak úgy mondja? az életemre esküdőt :S vagy hazudott nekem ? nemis azzal van a baj hogy megnézi hanem h esküdőt :S:S:S:S köszi előre a válaszokat! 16L
2010. febr. 4. 13:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
nem írtam el:S...
2010. febr. 4. 13:26
 12/25 anonim ***** válasza:
attól még hogy valaki fogyókúrán van az étlapot átolvashatja,nem?
2010. febr. 4. 13:27
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
így hogy a francba fizet a boltban??:D
2010. febr. 4. 13:28
 14/25 A kérdező kommentje:
olvassa>.> csak ne hazudjon!!!!!
 15/25 A kérdező kommentje:
:DDDDDDD
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

lehet h ezért fogják megbuktatni! :D

-fiam, nézz a szemembe, mikor felelsz!

-sajnálom tanárnő, nem lehet...

2010. febr. 4. 13:31
 17/25 anonim ***** válasza:
53%
én megverném,ha megbámulná a nőket...pfff undorító,gusztustalan,ne mást nézzen,hanem engem a rohadt életbe!Én sem csorgatom a nyálam senkire,ha én nem teszem,ő sem tegye!Mi a francért nem lehet megelégedni a saját társunkkal?Őt látom a legszebbnek,nem vok kíváncsi másik férfi testére!!!!!!
2010. febr. 4. 13:32
 18/25 anonim ***** válasza:
58%
Mit vagytok igy kiakadva csajok,hogy megnézünk más nőt is??Az még nem megcsalás!Én sem nyálcsorgatva nézek egy másik nőt ha esetleg mellettem van a barátnőm,csak úgy mint bármelyik más embert..,nyilván nem kacsingatok rá meg hasonlók..,akkor ezen miért kell igy felfújni?
2010. febr. 4. 13:45
 19/25 anonim ***** válasza:
82%
elég nehéz lenne nem megnézni,majdnem minden második szembejövő ember nő!
2010. febr. 4. 13:46
 20/25 anonim ***** válasza:
70%

Na persze van különbség nézés és nézés közt is,....!ha előttem van a pasi...ránézek,de csak azért mert a látószögemben van,mint pl egy letámasztott bicikli,de kb ugynazt váltja ki belőlem,mikor egy pasit látok,mint amikor egy biciklit!

De a pasik általában nem így nézik meg a nőket!Nem azért néz rá,mert épp ott volt előtte,hanem mert jól néz ki!De könyörgöm,nektek is sírna a szátok,ha a csajaitok állandóan 23cmes f@szt néznének,vagy C.Ronaldot bámulná,mert olyan nagyon jól néz ki,vagy a sarki kenyeresnél utánafordulna a pasinak,mert jó segge van!Vagy a számítógépről gyönyörű testű helyes pasi mosolyogna vissza...!Esetleg szexfilmeket bámulna,mert olyan jó a pasi benne! Hagyjuk már,ugyan!

A nőkben van annyi,h nem teszem ,mert ROSSZUL ESIK NEKI!A pasik meg leszarják,mert ők ugye mégis csak pasik!!!!

2010. febr. 4. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!