Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta nem nézz meg más lányt rajtam kívül szerintettek?
Figyelt kérdés
vagy csak úgy mondja? az életemre esküdőt :S vagy hazudott nekem ? nemis azzal van a baj hogy megnézi hanem h esküdőt :S:S:S:S köszi előre a válaszokat! 16L2010. febr. 4. 13:15
1/25 anonim válasza:
istenem...hihetetlen nagy dilemma XDXD ennél nagyobb bajod soha ne legyen.
3/25 anonim válasza:
miért, akkor mivan ha megnéz más lányt? járjon bekötött szemmel az utcán?
4/25 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani,hogy hűséget fogadtam,vakságot nem!!
5/25 anonim válasza:
Miért....a pasiknak nem esik rosszul,ha a bnőjük megnézi a jó pasikat(aki mondjuk merőben eltér tőlük) !Dehogynem,.......hagyjuk már!!!!!Csak mi csajok nem tesszük,mert felérjük ésszel,h rosszul esik neki...NEM CSINÁLOM!!!A pasik meg úgy érzik,ez jár nekik!Persze persze....!A pasiknak minden jár...a nőnek meg semmi!Ezt is tudjuk!
6/25 anonim válasza:
Ajjjaj, az életedre ne esküdözzön, a sajátjára kell!
Mondd meg neki, kis tájékozatlan.
8/25 anonim válasza:
szégyen a helyesírásod.. és az is ahogy gondolkozol, nem hiszem el, hogy 16 éves vagy :/
16/L
9/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat !
engem nem az bánt hogy megnézi ....,nézze....
de miért esküszik ami nem igaz?:S így hogy bízzak benne?
2010. febr. 4. 13:23
10/25 anonim válasza:
De most elírtad,vagy tényleg a te életedre esküszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!