Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem, szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, szerintetek? A történet bővebben.

Figyelt kérdés

... teljesen beleszerettem az egyik osztálytársamba. Szeptemberben még úgy tűnt,ő is érez irántam valamit, de aztán jöttek a nagy pofára esések. Jobb dolga ugyanis nem akadt, mint hogy a sok kis riba...ribizli oszttárssunkkal kezdjen ki, ráadásul az orrom előtt. Azóta is szoktunk mondjuk beszélgetni, sőt, szinte minden órán szemezünk, de egyszer megmondta, hogy rondának tart, tegnap pedig kijelentette a hátam mögött, hogy utál. (A szemembe azt mondja, bír.) Lehet, hogy csak a segítségemre van szüksége? (Nem nagypofájúságból mondom, de én vagyok a legjobb tanuló az osztályból.) Ő se rossz mondjuk.De ha egyszer utál, miért beszél velem?

El kell felejtenem? Köszi, ha áldozol egy kis időt a bajomra.

2010. febr. 4. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak valami célja van veled. Hogy mi...? En vagy elbeszélgetnék a fejével négyszemközt vagy figyelemre sem méltatnám a következő időszakban (főleg nem szemeznek vele - játszanám a sértődöttet). A leírtak alapján nem vonzódik hozzad tehát viszonzatlanok az érzéseid. Lépjél tovább.
2010. febr. 4. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezen nem kell gondolkodni!!Ha azt mondja hogy ronda vagy meg hogy útál,akkor miért gondolkozol ilyen hülyeségeken!!Ne legyél ilyen megalázkodó,el kell felejteni,majd jön 1normálisabb!
2010. febr. 4. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:
soha ne kezdeményezz vele beszélgetést. ha ő odamegy hozzá akkor legyél rohadt kedves, így nem mondhatja rád h bunkó vagy viszont érezni fogja a vesztét
2010. febr. 4. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez egy kétszínű szemét! Nem kell nála próbznod te jobbat érdemelsz!
2010. febr. 4. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Jézusom! És te egy ilyen alakkal szóba állsz?!

Felejtsd el, ne foglalkozz vele! Majd találsz egy olyan srácot, aki megbecsül és meg is érdemel.

2010. febr. 4. 17:09
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a válaszokat :)

majd megpróbálom elfelejteni... habár így fél év után, ha eddig nem sikerült :S

2010. febr. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!