Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti megbocsájtanátok a barátnőtöknek ha Ő bevallja, hogy mással csókolózott amiután egy hetet nem láttuk egymást?
Nőként mondom, hogy ha egy hetet nem képes kibírni, akkor az tényleg nem éri meg a szenvedést. Mármint, én is most voltam egy hétig távol a páromtól, találkoztam a régi barátokkal, satöbbi, de rohadtul eszembe sem jutott volna, hogy bármiféle módon mással csókolózzak. A hűség döntés kérdése, hogy eldönti magában: "NEM". Ha a barátnőd nem így dönt, akkor felesleges még vele próbálkozni. Persze, mondhatod, hogy még egy kis gikszer, és vége az egésznek, de szerintem sokkal tisztább most befejezni. Fiatalok vagytok még mind a ketten, és ahogy látom, nem egymás mellett fogtok kikötni életetek végéig. Ezt kár így húzni... Szerintem. Nem azért, mert mással csókolózott, az annyira még nem nagy vétek, hanem mert egy hét távollét neki elég volt erre. Az elven van a lényeg, nem a tetten, szerintem. Nem volt képes nemet mondani, és tény, hogy nem a pasit kell szétverni, ha a csaj hűtlenkedik. Nem a pasinak kell hűségesnek lennie, a barátnőd van kapcsolatban.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!