Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A háborút vagy a szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A háborút vagy a szerelmet választanátok?

Figyelt kérdés

PL.: Ha megtámadják a hazát akkor elmennétek a háborúba harcolni vagy a családotokkal maradnátok hogy megvédjétek őket.

Fiúk ti mit tennétek illetve lányok ti mit várnátok el a partneretektől?

2010. febr. 4. 10:52
1 2 3
 11/24 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Jah, előzőnek igaza van, arról nem beszélve, hogy háború idején nem kérdezik meg a férfit, hogy otthon szeretne-e maradni, hanem aki képest fegyvert fogni annak kötelessége bevonulni.
2010. febr. 4. 11:16
 12/24 anonim ***** válasza:
Abba is van igazság hogy ha annyira nagy sereg jönne meg olyan nagy kimenetelű háborúnak nézne elébe az ország akkor nem lenne választás.Elhurcolnának otthonról mindenkit,mint régen mikor kötelező volt a katonaság.
2010. febr. 4. 11:17
 13/24 anonim ***** válasza:
28 éves nő vagyok, nem élnék együtt egy frontlógóssal, válóok. egymagában megvédeni úgysem tud, ha szakad a plafon...
2010. febr. 4. 11:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Mondok né valamit, ez hülye kérdés... Ha háború törne ki , akkor szerinted nem soroznák be az emberkéket? Nem mész háborúba katonának elvisz a rendőrség, és börtönben leszel a családod meg lebombázzák, mig ha elmész akkor egyel több katona van aki megnyerheti a háborút.
2010. febr. 4. 11:54
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
az én párom biza menjen a háborúba...
2010. febr. 4. 12:23
 16/24 kolosszus22 ***** válasza:
Jah, háború idején a katonáskodás nem kívánságműsor, az más kérdés, hogy jó esély van rá, hogy a férfi soha nem tér haza, mert otthagyja a fogát.
2010. febr. 4. 12:29
 17/24 anonim ***** válasza:
40%
Ha lebombáznak,akkor már tök nyolc, hogy harcol vagy nem.Akkor inkább együtt halnék vele és mennék a pokolba vagy a mennybe vagy akárhová.Ha ő meghal a fronton és én meg otthon egyedül,akkor inkább ne menjen sehová!Menjenek azok akiknek nincsenek szeretteik vagy akiket nem zavar az, hogy otthon hagyja a párját.Persze ha lenne gyerekem,akkor menjen én meg védelmezem a gyerekem.
2010. febr. 4. 12:58
 18/24 anonim ***** válasza:
Én nem a seregbe vonulnék,hanem alakítanék egy szabadcsapatot és gyilkolnék le mindenkit aki útba esik.
2010. febr. 4. 13:18
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

HÁBORÚT!

Amúgy ezen fennakadtam: "Menjenek azok akiknek nincsenek szeretteik vagy akiket nem zavar az, hogy otthon hagyja a párját."

Már nem kötekedésből, de mégis ezt hogy gondoltad? Hogy mások ingyen védjék meg a ti s*ggeteket csak úgy? Másnak nem értékes az élete? Más megdögölhet csak ti nem? Miért vagytok ennyire fontosak? Jelent az neked valamit, hogy önfeláldozás, becsület?

Nem kell válasz, bizonyítottad, hogy nem.

Nagyon gáz, hogy az emberekből ennyire kiölték a közösség érzését. Sajnálom, hogy ide jutottunk....

2010. febr. 4. 13:49
 20/24 anonim ***** válasza:
ha adsz egy AK47-es akko megmondom xd
2010. febr. 4. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!