Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a második randin szexet, ha komolyan gondolja?
Igen, szerinted bonyolult, valójában nem. Hányszor mondtam már én is, hogy "ugyan beszéltem volna xy időt, ha..." és igen. Miért ne? Szabadidőmben amúgy is unatkoznék, legalább szórakoztatom magam... Szerintem pasi két esetben ilyen őszinte: 1, tapasztalatlan, fogalma sincs a nőkhöz 2, szexelni akar. Sose mondanám el, hogy mit szeretnék, nem a szavak, a tettek dominálnak. Én ha szerelmes vagyok, akkor a farkam másodrendű.
Húzd még egy kicsit, aztán úgyis szex után dől el, hogy mit akart, akkor okosabb leszel.
Nézd te tudod.
Ha akarod oda adod magad neki, ha nem akkor nem. Ez rajtad múlik.
Van egy olyan érzésem hogy nincs tapasztalatod pasik terén. Képes vagy bele esni egyből.
Én a te helyedben direkt húznám az agyát, ha tényleg akar kivár. Ha nem akkor csak arra kellenél neki.
De mondom te tudod, te életed, mi csak a tapasztalatainkat osztjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!