Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fogadás voltam Neki. Mit csináljak? Annyira fáj
A barátommal nyáron jöttünk össze, minden területen az első volt a számomra, közel engedtem magamhoz. Erre nemrég megtudtam, hogy egy fogadás miatt kezdett ki velem és hívott el másnap randizni.
Azt mondja, hogy a kapcsolatunk első hetében rájött, hogy nem olyan vagyok, mint amilyennek leírtak neki és megbánta az egészet. Akarta mondani nekem, csak sosem tudta felhozni a témát és később úgy gondolta, hogy lényegtelen.
Ráadásul azért esik ez nagyon rosszul, mert ez a legjobb barátnőm exének a szánalmas bosszúállása. A barátomat elfogadta mindenki, szerették a barátaim, barátnőim, a rokonaim... Anya tök hamar belement, hogy egymásnál aludjunk, szeptemberben együtt voltunk Beyoncé és Jay-Z koncerten és Karácsonyra ezért megleptem 2 jeggyel a Fall Out Boy koncertre, mert pont akkor lettünk volna 6 hónaposak és mindent elterveztem, erre kiderült ez és olyan, mint az utóbbi néhány hónap egy színjáték lett volna.
Őszintén nem értem mi a bajod.
Szeret, nem? Veled akar lenni, nem? Akkor most minek ez a drámázás? Nőlj fel kicsilány, nem minden olyan mint egy tündérmese.
Lehet, hogy pont ez a fogadás kellett hozzá, hogy rálelj az igazira :"D
19/L
Tkp bejött a szívatás. Szakítottatok és fáj neked.
Annyi az eltérés, hogy nem ő szakított, hanem te, mert a megismerkedésetek nem tündérmesébe, hanem nyálas amerikai tinifilmbe illő volt.
Pasid csinált valaha olyat amíg együtt voltatok, ami ártott neked?
De nagyon csúnyákat mondtam Neki...
Olyanokat, hogy megérdemli, hogy senki nem szereti, meg hogy csodálkozok magamon, hogy voltam képes iránta bármit is érezni és hogy remélem minden lány meglátja, hogy milyen is valójában és örökké egyedül lesz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!