Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Bocsássak meg neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bocsássak meg neki?

Figyelt kérdés
Barátommal 5 hónapja jártunk amikor felröppent a pletyka hogy csak fogadásból van velem. Elémált kb három hete hogy igaz ami terjeng de hogy ő tiszta szívéből szeret. Nagyon rosszul esett. Azóta többször irt nekem de én nem válaszoltam. Lehet hogy még szeret de nemtudok hinni neki. Mit tegyek?

2014. ápr. 17. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
lol, egy pletyka miatt... lol , hát figyi fogadásbol szerinted melyik faszi lenne egy olyan csajjal akit nem is kedvel.. max annyi lehetett hogy tetszettél neki és abban fogadtak h össze fogtok e jönni, hogy sikerül e a srácnak... de ezt beszéld meg a barátoddal, ő ad majd választ a kérdésedre .)
2014. ápr. 17. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy közben megszeretett, de akkor is egy gerinctelen ember, akkor jársz jól, ha dobod. Ki tudja, hogy mikben fog még fogadni? Ennél már csak durvábbakban...
2014. ápr. 17. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most abban fogadott, hogy megbocsájtasz neki :))
2014. ápr. 17. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:

nos ez a megbocsássak/ne bocsássak tipikusan az a kérdés, amit én személy szerint a szerelem próbájának tekintek. A szeretet megbocsájtó.

Ugyanezt mondom a megcsalásokra is. Az egyik félrelép, a másik kirúgja. Csodás nagy szerelem lehet... (mese habbal)

Nagy kérdésem (mint már annyiszor): Szeretitek egymás, vagy nem? Ha igen, bocsássatok meg egymásnak, ha nem akkor meg ne raboljátok egymás idejét.

(ilyen, és hasonló esetekben derül ki, hogy amit sokan nagy szerelemnek, meg párkapcsolatnak hivnak valójában szexkapcsolat, és nincsen annyira komolyan gondolva mint azt állitják.)

2014. ápr. 17. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Hagyjatok egymast a francba. Azt a kapcsolatot amit egy pletyka megingat, az nem igazi kapcsolat. Kar eroltetni.
2014. ápr. 17. 10:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és az utolsó elottinek: nem volt szexuális kapcsolatom vele
2014. ápr. 17. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Ettől csak jobban nem értem.

Ez a helyzet... (tudom, hogy ez neked nem tetszik)

2014. ápr. 17. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!