Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsek? Bocsássak meg vagy lapát?
A barátomat immáron sokadjára rajta kaptam, h más csajoknak irogat.... tudom, nem szép dolog kutakodni, de mostmár rájöttem miért titkolja és sumákolja el előlem a levelezéseit.
A csajszi képeket küldött magáról, illetve a barátom megkérdezte, h nem menne-e át hozzá, üres a lakás és hogy legyen valami.....
Aztán persze letagadta, hogy ő csak engem szeret stb.. és h nem csalt volna meg.... Amúgy 3éve vagyunk együtt :/
Mit tegyek? Köszönöm előre is a válaszokat.
"A csajszi képeket küldött magáról, illetve a barátom megkérdezte, h nem menne-e át hozzá, üres a lakás és hogy legyen valami.....
Aztán persze letagadta, hogy ő csak engem szeret stb"
Egyértelmű hagyd ott.
Es te meg hiszel a tundermesekben?
Te vagy a ferfiak alma. Aki mellett mindent meglehet tenni.
köszönöm szépen a válaszokat!
Megmondtam neki, azt mondta bizonyítani fog, de nekem annyira elegem van már ebből, hogy kutatgassak utána mindig :( viszont sajnos nagyon szeretem :(
De annyira rossz volt elolvasni, meg ilyeneket írt a barátom, hogy de mi csak barátok vagyunk... erre a csak de még milyen jó barátok :S ááhh...tönkre megyek ebbe :(
2 lehetőség van:
1. Elfogadod, hogy a barátod más nőkkel is kacérkodik. Ezzel együtt szereted és éled tovább az életed vele.
2. Nem tudod ezzel a tulajdonságával elfogadni őt, keresel mást.
Szerintem te is érzed, hogy melyik a helyes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!