Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Bocsássak meg neki? Vagy ne?
3 és fél hónapot jártam egy fiúval.Először minden csodálatos volt.Mindenhová együtt mentünk,és imádtuk egymást.Aztán elég hamar jöttek a problémák...
Volt hogy mindenkinek köszönt,csak nekem nem.Aztán kis idő elteltével,jött ölelgetni. :-/ Volt hogy órákig úgy álltunk egymás mellett,hogy én a falat támasztottam,ő meg zenét hallgatott a fülesével,vagy háttal állva beszélgetett valakivel.lEzek után mindig szakítottam vele.Veszekedtünk.Idiótának neveztem,ő meg eszetlennek nevezett.Leöntött vízzel,azt mondta ne hisztizzek.Amikor szakítani akartam vele,azt mondta rajta tegyem meg.Aztán láttam folytak a könnyei.És utána jött a millió hívás,sms,hogy szeret,és ne haragudjak.Aztán az anyja is írkált nekem,hogy szeressem a fiát,mert imád....
3 napja nem beszéltünk,azóta szakítottam vele.Azóta majdnem mindennap hívott,írt.De nem vettem fel.Sőt! Még faceről is letiltottam...
Nos? Ti mit tennétek? Hiányzik,de már nem akarok csalódni.Már 5-ször kapott új esélyt.És már unom,de szeretem... :-(
Mondd meg neki,hogy vagy megembereli magát és végre emberszámba vesz,vagy elfelejthet téged.Talán észbe kap.
Bár,ha ötször kapott esélyt,akkor nem hiszem,hogy még egyet megérdemelne.
ha bevonta anyut is,akkor tényleg oda van a gyerek.
meg most,hogy ilyen szinten bekeményítettél,valszeg össze is kapja magát ezek után.
szerintem ez kellet neki,hogy belássa,hogy elköteleződni nem feltétlenül rabság.
határozatlan,félénk srác lehet,ha ennyire nem tud mit kezdeni a helyzetekkel,amit megspékel olyasmivel amivel dominálni akar.
megbocsájthatsz neki,de csak akkor ha utána te meg nem mész át ilyen megtorló,feltételeket szabó főirányítóba.
Mint idosebb no mondom ezt, egyet tanulj meg. A ferfiak egy, azaz egy eselyt erdemelnek. Ha abbol nem tanulnak, akkor nem fognak sose, csak igergetnek.
Tegy magadnak egy szivesseget es hagyd ott a fenebe.
Kell ez neked? Es nem tudom, hogy ki mondta, de mindenki olyan partnerre talal, amilyet hisz, hogy erdemel.
Talán, mondom talán még egy iciripiciri esélyt megérdemel.
De azért megemlítem, hogy én is mindig leöntöm vízzel a hisztiző lányokat :D
az az 5 előző szakítás is hasonló volt ? (könnyes szemes könyörgős, anyuhívós, hívogatós?) mert ha igen akkor hagyd a srácot
de ha ez az 1. igazi szakításotok akkor szerintem megérdemel 1 esélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!