Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy fogadás voltam Neki. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fogadás voltam Neki. Mit csináljak? Annyira fáj

Figyelt kérdés

A barátommal nyáron jöttünk össze, minden területen az első volt a számomra, közel engedtem magamhoz. Erre nemrég megtudtam, hogy egy fogadás miatt kezdett ki velem és hívott el másnap randizni.

Azt mondja, hogy a kapcsolatunk első hetében rájött, hogy nem olyan vagyok, mint amilyennek leírtak neki és megbánta az egészet. Akarta mondani nekem, csak sosem tudta felhozni a témát és később úgy gondolta, hogy lényegtelen.

Ráadásul azért esik ez nagyon rosszul, mert ez a legjobb barátnőm exének a szánalmas bosszúállása. A barátomat elfogadta mindenki, szerették a barátaim, barátnőim, a rokonaim... Anya tök hamar belement, hogy egymásnál aludjunk, szeptemberben együtt voltunk Beyoncé és Jay-Z koncerten és Karácsonyra ezért megleptem 2 jeggyel a Fall Out Boy koncertre, mert pont akkor lettünk volna 6 hónaposak és mindent elterveztem, erre kiderült ez és olyan, mint az utóbbi néhány hónap egy színjáték lett volna.

2014. dec. 29. 16:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

próbáld magad túltenni ezen az egész fogadás dolgon. Próbálj ne rágódni ezen, mert akkor még rosszabb lesz.

Megértem hogy fáj, ez tényleg nem eshetett túl jól.

A Fall Out Boy viszont nagyon jó, pacsi ;)

2014. dec. 29. 16:35
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha azóta megismert, és magadért szeret, akkor mi a probléma?
2014. dec. 29. 16:35
 3/18 A kérdező kommentje:
Az, hogy hazugság volt az egész kapcsolatunk.
2014. dec. 29. 16:39
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem az egész, azt írtad, hogy az első hét után megbánta a dolgot. Nem fogadásból van veled.
2014. dec. 29. 16:42
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem volt hazugság csak az első hete mert utána már nem csak fogadásbol csinálta.
2014. dec. 29. 16:42
 6/18 anonim ***** válasza:

Most akkor mi van? Féléven keresztül egy olyan lánnyal volt, akit nem is szeretett?

Megbeszéltétek? Mit mond? Beléd szeretett azóta?

Figyelj, köcsögség, amit csinált, és nagyon gyerekes is, de ha idő közben valóban beléd szeretett, akkor talán megbocsájthatsz neki.

19/L

2014. dec. 29. 16:43
 7/18 anonim válasza:
Egy kérdés: Együtt vagytok még? Csak mert valóban szemétség, hogy fogadásból jött össze veled, de mint mondtad, megbánta, mert másmilyen vagy, mint amilyennek gondolt. Szóval szerintem 6 hónapig nem színlelné a dolgot, csak azért, hogy megnyerjen egy fogadást szerintem. Ha meg igen, akkor egy gyökér. Ismerek olyat, aki szintén fogadásból kezdett ki egy lánnyal, most meg jegyesek. Biztos rosszul esik neked, de szerintem ez már rég nem a fogadásról szól.
2014. dec. 29. 16:46
 8/18 anonim ***** válasza:

miért lett volna színjáték? Miért számít, hogy hogyan ismerkedtek meg, ha amúgy őszinte?

Kérd rajta számon, hogy ugye csak ez az egy dolog volt amit elhallgatott?!

Ha igen, ígértesd meg vele, hogy nem hazudik ilyen dolgokban többet ( munkahely stb dolgoban úgy is fog, felesleges megígértetni :D ... )

És kész, le van tudva.

AZON nem lehetsz kiakadva, hogy fogadásból ment oda.

MAX azon, hogy VALAMIT elhallgatott, ami a kettőtök dolgáról szól. De ez nem főben járó bűn... Azért vannak ezek a kis esetek, hogy ezeken keresztül megtanulja azt, hogy nem szabad előtted elhallgatni semmit.

Hajrá

2014. dec. 29. 16:55
 9/18 A kérdező kommentje:

Elmondtam, hogy tudok mindent és nem is tagadta. Egy percig sem. Meg sem próbálta elhitetni velem, hogy nem igaz.

Utána elmondta, hogy akkor még nem ismert, semmit nem tudott rólam, csak az akkori legjobb barátja lehordott mindennek, amiért szerinte én tettem tönkre a kapcsolatát a legjobb barátnőmmel (holott csak elmondtam a barátnőmnek, hogy a barátja egy seggf.j, aki mindenkivel megcsalja, akivel teheti). Ezért bosszút akart állni rajtam, azt akarta, hogy én is szenvedjek és kitalálta ezt az egészet... Csak ugye tudta, hogy vele soha nem jönnék össze, ezért rábeszélte a legjobb barátját, hogy szédítsen egy ideig, majd szakítson velem úgy, hogy az fájjon.

A barátom pedig nem ismert, egy szívtelen jégkirálynőnek hitt, akinek az a hobbija, hogy mások kapcsolatát teszi tönkre és csak egy viccnek gondolta az egészet.

2014. dec. 29. 16:58
 10/18 anonim ***** válasza:

Kicsit nehezen érthető a bajod, mivel nincs bajod. Kicsit más okból indult a kapcsolatod, mint hitted; ennyi.

Maradj a sráccal, és büntesd meg az ágyban.

2014. dec. 29. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!