Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam? 20/F

Figyelt kérdés

Van két lány, akivel nagyon jóban vagyok mostanában és szeretnék párkapcsolatot valamelyikkel.

Az egyik lány magas, szép mellekkel, formás fenékkel, gyönyörű göndör hajjal, csábító szemekkel, valamint nagyon kedves és szeretetre méltó. :P

A másik lány alacsony, /nem akarom megbántani, de../ elől deszka, VISZONT szép feneke van :), annyira nem elbűvölő az arca, inkább csak aranyos és olyan "huncut" :). Ez a lány inkább humoros és kis kötekedős :), persze ha kell tud kedves is lenni, nagyon nagy szive van.

Eddig minden barátnőmnek gyönyörű teste volt. Megtudnám szokni, ha egy külsőre kevésbé tökéletes lánnyal vagyok? Vagy inkább válasszam a szebbik lányt? Hiszen ő is aranyos, de nem lenne vele unalmas? A "lány2"-vel biztos nem, ő pörgős csajszi :)

Szerintetek hogy döntsek?

2010. febr. 3. 22:23
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nem a külső a fontos hanem a belső. Ne csak mellre menj!

Nekem is nagyon fájna ha a barátom a kis mellem végett dobna de neki az tetszik benne, hogy én különleges vagyok a többi csajhoz képest! Tehát én nem vagyok pláza p*csa!:) 18/L

2010. aug. 1. 12:51
 32/33 anonim ***** válasza:
Azért valljuk be kinézetre mindenki az elsőt választaná :P
2010. aug. 3. 15:29
 33/33 anonim ***** válasza:
az, hogy valaki elöl deszka, nem azt jelenti, hogy el kell hagyni. Ha látnék rólad egy fotót, biztosra veszem, h benned is van több hiba. Szánalmas a kérdés, és te is az vagy.. Ha nem tetszik annyira, akor válaszd az első csajt. De ne amiatt hagyd ott, mert nincs 90/D-s melle :|:|.. HA jól érzed vele magad, és fel mered vállalni, akkor mért ne??!.. A sok hülye pasi:S
2010. szept. 25. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!