Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vág oda egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vág oda egy kapcsolatot ha kiderül hogy a férfi még a jelenlegi párja elött megfordult örömlányoknál, vagy ezt jobb titokban tartani?

Figyelt kérdés
Amúgy rólam van szó 22 éves fiú vagyok. Jelenleg nincs senkim de ha lesz akkor ezt tartsam meg magamnak vagy mondjam el hogy tudja? Józanul nem prostiztam volna de már megtörtént 3 szor sajnos.
2014. dec. 28. 22:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem se beszélj róla. Felesleges kiteregetni magadról olyan dolgokat, amiket később nagy eséllyel vág oda a fejedhez. És emellett soha ne beszélj a gyengeségeidről, a gyenge pontjaidról. Esetleg később, évek múlva, ha már kiépült a bizalom, akkor lehet ezeket néhány szóban megemlíteni, hogy mi volt előtte. A lányok ismerkedésnél betegesen összpontosítanak a hibákra, a félresiklásokra, vétkekre, nem kell máris a legelején mindent elköpnöd magadról.
2014. dec. 28. 23:28
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
szerintem inkább ne mondd el. ha így nyíltan rákérdez, hogy voltál-e már ku.rvánál, akkor persze jobb bevallani, mint hazudni meg ködösíteni, de magadtól nem kell ezt szóbahozni. én mondjuk eléggé undorítónak tartom az ilyesmit, de gondolom úgyse a 3. randin kerülne szóba, hanem amikor már megvan a bizalom a kapcsolatban, hogy ilyesmik egyáltalán szóba kerüljenek, akkor meg úgyse sokat számítana már ez.
2014. dec. 28. 23:30
 13/15 anonim ***** válasza:
47%

"ha így nyíltan rákérdez, hogy voltál-e már ku.rvánál, akkor persze jobb bevallani, mint hazudni meg ködösíteni"

Egy fenét jobb bevallani! Csak annyit kell mondani, hogy nem.

2014. dec. 29. 08:38
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
hát nem tudom, az ilyen utólag valahogy simán kiderülhet egy véletlen elszólásból vagy barátoktól, akárhogy. akkor meg utólag elég még kínosabb lesz, hogy letagadta.
2014. dec. 29. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
ha fő volt a diszkréció, akkor hazudj (ha tudsz xd). Am hazudni kell nincs abban semmi, úgyse derül ki, nem látta senki, a csaj se fog keresni mert neki valszeg csak 1 voltál a 100ból...
2015. jan. 16. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!