Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült hogy az évek alatt megcsalt folyamatosan a barátom! Hogy lehet egy ilyet titokban tartani?
évekig voltunk együtt
Már szakítottunk, utólag derült ki.. azaz ő mondta egy
haverjának
Nem tudom elhinni..
21L
engem meg a csajom csalt meg
örülj neki, hogy a hulladék lapátra került
Attól, hogy megcsalt, valószínű szeretett Téged.
Csak a nők nem nagyon tudják a szexet elképzelni érzelmek nélkül, ezért reagálnak erre érzékenyen.
Én úgy vagyok vele, hogy luk-luk, akit szeretek, azt nem hagyom el, de a szex az más téma.
Megkímélem őt attól, mivel ő nő, hogy a részleteket közöljem vele. De nem tudok vak, meg aszexuális lenni. alapösztön.
3: Ja, nem mondasz el egy őt érintő fontos dolgot, csak hogy nehogy úgy döntHESSEN, hogy nem akarja akkor folytatni a kapcsolatot.
Én csak egyszer voltam egy fiúval, aki azt hittem monogám, és azt állított, rendben van az intim egészsége, ezért nem védekeztem vele. Több betegséget kaptam tőle, amiket csak 2 év alatt sikerült kikúrálni, és még mázlista vagyok, hogy nem kaptam el olyat, ami gyógyíthatatlan.
Ha te ezt hívod szeretetnek...! No comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!