Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek, hogy belémzúgjon?

Figyelt kérdés

Járok egy sráccal 1 hónapja, és szeretem, és tudom, hogy Ő is szeret engem, de nem érzem, hogy úgy nagyon odalenne értem, meg hogy halálosan belém lenne zúgva... na ezt szeretném elérni:D de hogy? ha pár napig nem beszélünk, akkor utána nagyobb lesz a vágy? sztem ja. még vmi ötlet?:D

16/L

2010. febr. 3. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
ragd fel magad meztelenül napiszarra egy bölcs mondással
2010. febr. 3. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
napi suna :D
2010. febr. 3. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Vegyél neki lecsókolbászt.
2010. febr. 3. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Ezek a fantasztikus tippek..xD

Egyébként, ha pár napig nem beszéltek az tényleg vágy fokozó.:)

-Haxx*

2010. febr. 3. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:
nem biztos! Haverom nem beszélt és nem is találkozott a csajával 1 hétig és az alatt 4 csajjal feküdt le a tudta nélkül! Persze a csaj utána megtudta de annyira szereti hogy nem hagyja el a haveromat de minden nap találkoznak és nagyon figyel rá hogy ilyen ne legyen megint! persze azóta már megint volt...
2010. febr. 3. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:

1 hét, 4 csaj? :O

Azigen :D

Amúgy,ha magától nem zúg beléd, akkor nem nagyon tudsz mit csinálni.

-Haxx*

2010. febr. 3. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:
A haverod egy mocsok.
2010. febr. 3. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Az, de tud valamit....:P

Fel kell benne ébresztened a dolgot, valami különlegessel. Lepd meg őt olyannal, amire tudod, hogy nagyon vágyik, és mutasd meg, hogy meg tudod Őt bolondítani.

Van, akiknél ez teljesen magától megtörténik, van akiknek melózniuk kell érte, van akiknél meg sosem lesz ilyen. Rajtatok áll, melyik csoportba tartoztok majd....

2010. febr. 3. 23:51
 9/10 anonim ***** válasza:
21:30-as vagyok! Hát a srác egy kőbunkó mindenkivel, és gazdag is keményen és járni nem akarnak vele a csajok, de viszont dugni vele már annál inkább!
2010. febr. 4. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:

21:50-es vagyok

Ismerős típus..:)

2010. febr. 4. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!