Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elmondanátok a barátotoknak, hogy megcsaltátok annak ellenére, hogy folytatni szeretnétek?
Egy barátnőmmel hasonló helyzetbe kerültünk nemrégen. Mindkettőnknek van kapcsolata, mindkettőnk kapcsolata hullámvölgybe érkezett. Az enyém főként a barátom miatt, az övét inkább maga generálta a sok hisztivel. Sajnos ennek következtében mindketten elcsábultunk és ágyba bújtunk mással. Szemét, aljas dolog volt, de megtörtént, nem lehet már mit tenni.
Megbántuk mindketten, folytatni akartuk a partnerünkkel.
Beszélgettünk erről, hogy ki mit tenne ezek után. Szerintem ha valaki megcsal valakit, de megbánta és folytatni szeretné, akkor felesleges elmondani egy egyszeri alkalmat. Veszekedés, szakítás lenne a vége, ráadásul a másikat is bántaná csak vele.
Barátnőm szerint el kell mondani, mert így korrekt.
Barátnőm elmondta a barátjának, hatalmas hiszti, veszekedés lett belőle, és vége lett a több éves kapcsolatának.
Én magamban tartottam, megbeszéltem a problémákat a barátommal és azóta is vígan együtt vagyunk, boldogan, egy sokkal jobb kapcsolatban. Lehet velem van a baj, de nem érzek lelkiismeretfurdalást, ha barátnőm nem hozza szóba, eszembe sem jut az egész. Nem érzem emiatt hazugnak a kapcsolatomat. A megcsalás csak egy tünet volt, aminek sajnos én engedtem utat, de ez már a múlt. Ha a barátom lépne félre, de csak egyszeri alkalommal, én sem akarnék tudni róla.
Ti hogy döntöttetek volna hasonló helyzetben?
NE mondd el, mert úgy jársz mint barátnőd!
Aki el akarja mondani az szimplán önző, mert ezzel a saját lelkiismeretén könnyít, miközben a másikat lelkileg összetöri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!