Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszú kapcsolat után mennyi ideig bírod a következőig?
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 23:14
2/4 anonim válasza:
Nálam az,hogy valakivel hosszú ideig együtt vagyok,azzal is egyenlő,hogy nagyon szeretem.Szóval szakítás után egy darabig még szeretni fogom valószínűleg jó ideig,és nem leszek könnyen túl rajta.Volt,akin csak fél év múlva bírtam túllépni.Jelenleg pedig van valaki,akit még mindig szeretek,ez három hónapja így van,holott ő már nem törődik velem.Azóta sem fogott meg senki,csak rá gondolok.Nem tudom,ez mikor fog változni.Viszont addig nem bírok másik kapcsolatba lépni senkivel,míg ezeket az érzéseket magamban le nem zárom.Szerintem ez nem most lesz.
3/4 anonim válasza:
A következő miig?
Attól függ mikorra teszem túl magam az exen. Volt, hogy 8 hónap, volt, hogy 1,5 hónap.
Meg ez inkább azon múlik mikorra jön össze egy kapcsolat.
A szex viszont. Az egy nehéz kérdés...
4/4 A kérdező kommentje:
3: A következő kapcsolatig.
2014. dec. 27. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!