Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e köztetek olyan, aki egy nős férfival jött össze - de azt, hogy nős, csak hosszú idő múlva tudta meg?
3+ Azontúl, hogy tudtad, hogy nős, gyorsan elakartad az asszonyt intézni, csak ippeg nem jött össze neked.De nagyon nem ám.
Van még olyan portál az internet éterében ahol nem adtad elő magad? nagy pofával ahogy szoktad? és a hazugságaid tömkelegével ahogy próbálod lejáratni a pasit? mert azt hiszed, hogy az asszony erre ugrani fog?
Nem unod még? mert én már nagyon.
Nekem volt egy ilyen pasim.3 hónapig nem mondta meg,hogy nős.
Hazudott,még a saját gyerekét is letagadta amikor véletlen az utcán megláttam vele.Azt hazudta,hogy a huga gyereke.
Végül lebukott a szemétláda..
Velem csak olyan volt, hogy megismertem valakit a neten, barátokként találkoztunk, szex lett belőle egy pár alkalom erejéig, de kiderült, hogy menyasszonya van aki amúgy terhes is volt. Nekem azt mondta, hogy szakított vele.
Ezek után nem találkoztam vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!