Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez irántam valamit? Több lent
Figyelt kérdés
Van egy srác akit lassan három éve ismerek és hát tetszett egy jó ideig de aztán jól összevesztünk és már inkább csak barátként tekintek rá.. de őt viszont nem értem.. gyakran hív el erre, arra, volt olyan, hogy megfogta a kezem mikor sétáltunk az utcán, meg az udvarba csak ugy spontán felkért táncolni néha ölelget meg jó szokása éjjel elhivni valamerre.. fontosak lennêbek a válaszok, priváltba is jöhet, előre is köszii..2014. dec. 27. 22:45
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy érez, vagy csak kötődik hozzád! De ezt neked kell eldöntened mennyire vesztettek akkor össze és lehet ehhez köze, hogy csak kötődik mint egy jó barát aki többet nem akar , de attól függetlenül fontos vagy neki!Vagy többet érez és ezzel hogy gyakran elhív még közelebb akar kerülni és "jóváhozni" az összeveszést
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak barátként tekint rád.Én is szoktam ölelgetni,puszilgatni a barátnőimet és nem vagyok beléjük szerelmes. 19F
3/3 anonim válasza:
Te is tudod, hogy érez irántad valamit, csak tőlünk várod a megerősítést mert tőle nem mered megkérdezni. Ne félj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!