Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez irántam valamit az osztálytársam?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik és hát jóba is vagyunk..és mostanában történtek ezek,hogy leült a helyemre és oda mentem és mondta,hogy szia hogy vagy? Utána meg órán valami repülővel megdobott vagy mi:D akkor volt olyan is hogy oda ült mellénk és köszönt,hogy sziasztok,de én nem nagyon figyeltem oda és nem köszöntem,de láttam,hogy nagyon nézett..mivel én nem köszöntem és akkor mondtam,hogy szia..és így nevetett:D amikor az órák után végeztünk akkor pakoltam valamit a táskámba és direkt megvárt és megkérdezte,hogy most hol leszünk meg stb.. nem nagyon szoktunk beszélni..(mivel csak 2-3hónapja ismerjük egymást..most vagyunk 9.-esek) akkor..volt olyan is,hogy jött be reggel az osztályba és köszönt,hogy sziasztok és elment mellettem és külön oda köszönt,hogy szia..és a nevem mondta:D de tényleg nem szoktunk sokat beszélni..és ezért fura.2014. nov. 16. 19:59
1/1 szandi1993 válasza:
lehet tetszel neki
és tetszik neked?
ha igen viszonozd köszönj neki te is oda várd meg stb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!