Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érez irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érez irántam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan másfél hónapja beleszerettem az egyik osztálytársamba. Mindketten újjak vagyunk az osztályban. Ezzel a fiúval én nagyon jóba vagyok. Állandóan viccelődik velem, mindig megmosolyogtat és kicsit sem zavarja ha esetleg melletem ül vagy áll hogy hozzám kell érnie (lábunk vagy karunk összeér). Gyakran megyünk egy ideig együtt haza aranyosan foglalt nekem helyet is maga mellé. Komolyan tudunk beszélgetni. Van két barátnőim is az osztályban velük is jóba van (ez a bizonytalanito rész) nem akar egyikőjüktől se semmit ezt tudom jol de nagyon idegesített amikor a barátnőimet ölelgette de bizom a lányokban és tudják is h hogyan érzek. Lehet hogy csak igy probált féltékennyé tenni? Gyakran csináltam olyat amiből levehető hogy szeretem őt (pl.: osztálymozi után együtt jöttünk ki a mozibol ő pont másnap ment ausztriába és egy nagy puszit adtam neki és mondtam hogy jó utat és vigyázzon magára de annyira féltem a reakciotol h nem is figyeltem meg hanem elköszöntem és indultam hazafele. Annyira zavarban vagyok ha beszélgetek vele mert akkor mélyen egymás szemébe nézzünk meg minden. Néha gyakran megérint olyankor is. Annyira remeg a gyomrom mikor meglátom őt és annyira szar lesz a napom ha nem jön suliba v valami :( multkor is mondtam az egyik barátnőmnek hogy öcsémnek kéne valami ajándékot néznem szülinapjára az árkádban erre mondt hogy mikor megyek mert hogy jönne ő is velem. Multkor suliból hazafele bevitt 3 ruhaboltba is mert kellett neki nyakkendő. Tudom sokat irtam olyan vagyok mint egy kis ovis kislány de tényleg nagyon szeretem de nem merem neki elmondani hogyan is érzek. Lehetséges hogy az érzéseink hasonlóak? Kérlek irjátok le a véleményeteket!! 17/L

2014. nov. 15. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ő nem gondol ilyenekre hogy féltékennyé akarjon tenni, csak jóban van velük is, de mivel abból indulok ki amit ideírtál, ergo nem tudom hogyan bánik másokkal, ezért azt tudom csak mondani, hogy igen jól állsz :)

Szerintem valahogy mondd meg neki, éreztesd vele, hogy fontos neked :)

2014. nov. 15. 22:16
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. Hogyan érezztessem vele hogy fontos nekem?
2014. nov. 15. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!