Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, vajon ő is így érez irántam?
Nos, van egy lány akibe szerwlmes vagyok, mellesleg mindig beszélgetünk, néha utolsó óráimról el megyek, hogx haza tudjam kísérni...
Midig felhív magához, jókat beszélgetünk, egy közösségi oldalon is kapcsolatba vagyunk...
Már hóvtam pizzázni is, el jött, tetszett neki.
Amikor el megyek tőle mindog mondja, hogy "maradj még" és mindig úgy köszönünk el egymástól, hogy megöleljük egymást, vajon ő érez valamit irántam, szeretne velem járni, csak hozzám hasonlóan nem meri elmondani? Én hogy mondjam el, szerintetek lehet belőle valami?
Felvilágosítalak (lány vagyok)! Minden lány azt várja, hogy a fiú lépjen! Ha a fiú bevallja neki, hogy szereti 2-féle dolog lehet:
95% elkezdi benned keresni a vagány pasit
5% undorodni fog
NINCS OLYAN OPCIÓ, HOGY EZUTÁN "CSAK BARÁTOK"! Érdekes logika én sem értem.. DE a lényeg, hogy ha a csaj kezdeményez gyakrabban, akkor mindenféleképpen mondd el neki... Ha az én sztoriim így alakulna mit meg nem adnék érte... Na mindegy a lényeg, hogy legyél előtte nyitott! Az őszinteség az alapja egy jó kapcsolatnak! :)
Az isten áldjon meg, ennyire vak nem lehetsz, légy szíves olvasd el mit írtál, miket mond, mit csinál!
Annyira egyértelmű. Várja,hogy tégy már valamit.
Következő ölelésnél adj puszit az arcára.
Várd meg ,hogy reagál, aztán csókold meg! Ha nem túl pozitív a reakciója, ne menj tovább.
Azt ,hogy lerohanod olyan szöveggel,hogy szereted, inkább hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!