Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Lehet belőle valami?
Arról lenne szó hogy van egy fiú akit lassan 3 éve ismerek ( tesóm barátnőjének az öccse ), 1 ideig barátok voltunk. Aztán megtetszettünk egymásnak,a későbbiek során pedig egymásba szerettünk...2 évvel ez előtt 1ütt voltunk kirándulni..aztán nagyon sokat találkoztunk a nyári vakációba smároltunk meg minden..Amikor elkezdődött a suli alig beszéltünk..sőt mondhatni nagyon ritkán..Idén is ugyan ez a mese..nyáron egyfolytában együtt voltunk,rengeteget beszélgettünk,smároltunk,sokat mondogatta hogy szeret és elég őszintének tűnt.. Most pedig megint nem beszelünk..Nem tudom most mi van..Tavaly nyáron összeakart velem jönni, de mondtam neki h még várjunk..és idén én megemlitettem a témát, és azzal jött,hogy ő meg nem mer járni valakivel,meg mindenféle kifogásokat talált ki..Több mint 1 hónapja nem is találkoztunk..szilveszterkor otthon voltunk náluk ő pedig elment a barátaival..Fogalmam sincs mit csináljak..Szerintetek?
én 14/L, ő 16/F
hath peldaul ..
ha megint smarolni akar .. akor eltolod magadtol es megkerded tole hogy mierT akarja ? csak hobby ? vagy tenyleg erez irantad valamit ?
es ez eldont mindent ..
[...]
ahoz h smaroljunk talalkoznunk kene
ck nagyon ritkan talizunk az a baj..
volt mar alkalom h hivtam ki ..
de nem akart..
amugy valentin napkor lesz a szulinapja..
szerintetek irjak neki sms?
v inkabb ne?
21:32-es vagyok
Ha, így áll a dolgokhoz, akkor szerintem jobb, ha elfelejted. Nyáron jól kihasznált, de most már nem kellesz neki. Sajnálom:(
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!