Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Lehet belőle valami?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó hogy van egy fiú akit lassan 3 éve ismerek ( tesóm barátnőjének az öccse ), 1 ideig barátok voltunk. Aztán megtetszettünk egymásnak,a későbbiek során pedig egymásba szerettünk...2 évvel ez előtt 1ütt voltunk kirándulni..aztán nagyon sokat találkoztunk a nyári vakációba smároltunk meg minden..Amikor elkezdődött a suli alig beszéltünk..sőt mondhatni nagyon ritkán..Idén is ugyan ez a mese..nyáron egyfolytában együtt voltunk,rengeteget beszélgettünk,smároltunk,sokat mondogatta hogy szeret és elég őszintének tűnt.. Most pedig megint nem beszelünk..Nem tudom most mi van..Tavaly nyáron összeakart velem jönni, de mondtam neki h még várjunk..és idén én megemlitettem a témát, és azzal jött,hogy ő meg nem mer járni valakivel,meg mindenféle kifogásokat talált ki..Több mint 1 hónapja nem is találkoztunk..szilveszterkor otthon voltunk náluk ő pedig elment a barátaival..Fogalmam sincs mit csináljak..Szerintetek?

én 14/L, ő 16/F

2010. febr. 3. 19:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne csókolózzatok úgy, hogy nem jártok. Ha megcsókol, akkor utána beszéld meg vele, hogy most akkor mi lesz, jártok,m vagy sem...

Ha össze akarsz jönni vele, akkor hozz össze vmi talit vele, aztán csak lesz vmi:) vagy a suliban men j oda hoizzá vmi ürüggyel, v anélkül(:

2010. febr. 3. 19:49
 2/15 A kérdező kommentje:
de szeretem..:(
2010. febr. 3. 20:07
 3/15 anonim ***** válasza:
nem lehet belőle semmi, ne aggódj! XD
2010. febr. 3. 20:08
 4/15 A kérdező kommentje:
miert nem?
2010. febr. 3. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:

Tudta, hogy mész hozzájuk szilveszterkor?Mert,ha tudta és lelépett a barátaival, akkor felejtős a dolog.

Amúgy meg valószínűleg nyáron szórakozott veled egy jót kötöttségek nélkül, de most, hogy lépni kéne komolyabban most már nem kellesz neki.

15/f

2010. febr. 3. 21:32
 6/15 A kérdező kommentje:
igen tutta..azelott beszeltunk es mondta hogyha megyunk otthon marad..es nem maradt..
2010. febr. 3. 21:36
 7/15 A kérdező kommentje:

akkor szerintetek csak kihasznált?

soha nem volt még barátnője amugy..

azért nem néznem ki ezt belőle..

2010. febr. 3. 21:42
 8/15 anonim ***** válasza:

de figyucsak .. aztan nem bezeltel vele hogy megkerdezd miert nem maradt othol ?

v mi volt az oka h elment ?

talan nem akart talalkozni veled ?

miert nem ulsz le vele beszelni ?

kerdezd meg tole hogy miert cisnalja ezt?

szandekosan csinalta a szilveszteri dolgot?

mond meg neki h te meg szereted :)

es hogy ha o mar nem erez igy irantad akor mondja meg neked es ne cisnaljon ijeneket hogy megbeszeltek valamit aztan meg elmegy ;)

legyel bator:) es alj a talpadra :D

[ egy jo baratnod ]

2010. febr. 3. 21:43
 9/15 A kérdező kommentje:

de az a gond h nem lehet vele beszelni.

hogyis mondjam..

gyerekes..

de nagyon nehez kiszeretnem belole..

most hogy nem beszelunk 1 ideje nem erzem

a hianyat annyira..

nagyon tanacstalan vagyook:|

2010. febr. 3. 21:56
 10/15 A kérdező kommentje:

valaki valami jo tanaccsal nemtudna segiteni?

es ha beszelnek vele?

megis mit mondjak nekii?

aaa:(

2010. febr. 3. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!