Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelenthet az ha a baratomt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet az ha a baratomtol nem kaptam semmit se mikulasra se karacsonyra?

Figyelt kérdés
+en adtam neki mikulasra..de o nekem azt monta hogy othon felejtette de azota se kaptam meg ...de maskor kapok uditott,kifliket..

2014. dec. 27. 19:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Mekkora barmok vagytok :)) ezeket nem Karacsonyra adja de m1 :))

van penze :)

hat vannak problemaink,de ez nem azt jelenti hogy allitolag akit a legjobban szeret nem vesz egy olcso csokit pl

2014. dec. 27. 19:12
 12/17 A kérdező kommentje:
amugy nem fel vagos duma :) attol hogy neked nincs neki meg lehet :)
2014. dec. 27. 19:13
 13/17 anonim ***** válasza:
tudod nem én gizdáskodom hogy mennyi pénze van a barátomnak... aztán meg kiflit meg üdítőt veszek... meg ha majd annyit teszel az asztalra mint Én, akkor pampoghatsz kis 10-n éves szar darab :))))
2014. dec. 27. 19:16
 14/17 A kérdező kommentje:

hamar azt mondod hogy neked is sok penzed van akkor vegyel fel 1 magyar tanart hogy tanitson meg olvasni es helyesen beszelni :)

a masik pedig nem tudhatod hogy hany eves vagyok ,avagy szar vagyok vagy nem :)

2014. dec. 27. 19:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Eddig kellettél, most másé a kifli meg az üccsi... ja, majd azért hagy facén egy szakító üzit.
2014. dec. 27. 19:19
 16/17 anonim ***** válasza:

:DDDDDDD te beszélsz a helyes írásoddal? :DDD

végül is én jelentettem ki hogy " attól hogy neked nincs, attól még neki van..." szánalmas vagy és pancser is egyben :DDDD menyél inkább egyél meg egy kiflit meg meg igyál meg egy tesco-s cola-t és feküdj le aludni....:DD

2014. dec. 27. 19:30
 17/17 tamasmester válasza:
Lehet,hogy olyan a vallása, ahol nem tartják a karácsonyt, meg a mikulást ünnepnek. Az is lehet, hogy simán csak pogány. Vagy csak simán nem ért egyet a kereszténységgel és elhatárolja magát az efféle sátánista szokásoktól. Vagy össze zavarodott, mert mindenki össze keveri a Mikulást meg a Télapót és már maga sem tudja mit higyjen.
2015. ápr. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!