Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet két férfit szeretni? Meddig lehet viszonyt fenntartani?
30-as nő vagyok, 4 éve egy kapcsolatban. Szeretem a párom, tervezzük a jövőt. Gyermekünk még nincs. Vannak néha veszekedések, de nem mondanám a kapcsolatunkat rossznak.Szexuális életünk nem a legjobb.
2 hónapja azonban felbukkant egy férfi akit nagyon vonzónak találtam. Randiztam vele. Azóta is együtt vagyunk, tud a páromról. Titkos viszonyunk van. Nem csak szexről szól, legalábbis részemről vannak érzelmek is. Eljárunk vacsorázni, bulizni.Még nem kérte, hogy hagyjam ott a barátom, sőt vigyáz arra, hogy nehogy lebukjunk. Olyan mintha álmodnék, és nem is lenne igaz, hogy így élek.
nem véletlen csinálnak erről sok filmet. először izgalmas, és megkapsz mindent, aztán tragédia, üres lesz, sötét, magányos.
nem bántani akarlak ezzel. csak számíthatsz bűntudatra, veszekedésekre, költözésre... és lehet, hogy a szeretőd azért nem erőlteti a kizárólagosságot, mert neki kényelmes így. és akkor sem akarna téged, ha egyedülálló lennél.
ezek igazi veszélyek. nem állítom, hogy így lesz, de te milyen forgatókönyvet képzeltél el magadnak, ami más lehetne?
Csak egyet lehet szeretni. Amit csinálsz, az szemétség a pároddal szemben.
Nagyon hamar két szék közül a pad alá esel.
4 lehetőség van:
1. Szakítasz a barátoddal, maradsz az újjal.
2. Felveted a poligám kapcsolat lehetőségét, ha nemet mond, szakítasz velem, maradsz az újjal.
3. Elmondod, hogy egy új férfivel kezdtél randizni, de megbántad.
4. Maradsz áruló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!