Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hogyan mondjam meg neki, hogy szálljon le rólam?

Figyelt kérdés

Van egy cigány fiú a suliba.

Mostanába nagyon rám van szállva és nem hagy békén, egyfolytába odajön és fogdos.

Egy másik osztálytársammal is kikezdett és nem tudjuk le koptatni..

Felvett msn-re is és folyton zaklat.

Tegnap elmentünk az osztállyal és össze futottunk ezzel a sráccal. Egyből odajött és közölte,hogy tetszek neki és többet szeretne.

Én erre felkaptam a vizet és megmondtam neki,hogy hagyjon békén.. mondjuk elég durván.

De ma megint zaklatott..

Nagyon idegesítő, és már nemtudok mit csinálni.

Lécci segítsetek :/

2010. febr. 3. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon vigyázz vele...nehogy elmenj vele kettsesben,de tényleg SEHOVA!!!!!És ha durván nem vette a lapot akkor próbálj meg vele értelmesen nyugodtan ha úgysem akkor jöhet a mégdurvább verzió,amikor már nagyon arogánsan közlöd vele h szálljon le rólad mert semmi esélye!!
2010. febr. 3. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok, de esetleg tanárnak, szülőnek lehet szólni. És minek okéztad le, mikor felvett msnre?:)
2010. febr. 3. 17:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Dehogyis.. nem mennék el vele sehova,még csak össze se jönnék vele. Tegnap elég csúnyán elküldtem, de félek,hogy a haverjai rám szállnak vagy valami hasonló.
2010. febr. 3. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
mondjuk mi lenne ha letörölnéd msn-ről? egyébként ne üsd meg vagy iylesmi, emrt hívja a családot, és elrabolnak vagy a zsaruk fognak rád szállni. k*rvára vigyázz a cigányokkal! és sose legyél egyedül!
2010. febr. 3. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok: én azt h elmész vele valahova arra értettem h esetleg azt mondja h menjetek el vhova megbeszélni ezt a dolgot csak nehogy ő mást akarjon és vmi bajt okozzon veled,látom rajtad h nem akarsz össze jönni vele,csak nehogy a barátai is rádszálljanak,inkább tényleg szólja tanárnak szülőnek vagy mindkettőnek az a biztos, mert nem vagyok rasszista de tartani kell tőlük, persze tisztelet a kivételnek
2010. febr. 3. 17:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Msn-ről töröltem+tiltottam. Ha továbbra is folytatja, akkor szólni fogok. Az a baj,hogy felidegesít és akkor kinyitom a számat, de megpróbálom vissza fogni magamat.

Vannak normális cigányok,de még velük se jönnék össze.

Ezt nem azért mondom,mert rasszista vagyok.. csak nekem ez most furcsa :/

2010. febr. 3. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!