Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menőjenőkben mit szeretnek a nők?
Én nem szeretem a menőjenőket :)
tehát semmit
Nem azt szeretjük, hogy izomagyúvá gyúrja magát, mert ez szerintem a többségnek nem számít. (mármint a külső) Itt a hangsúly az önbizalmon van. Ha egy férfinak van önbizalma, meg tud nevettetni és ápolt, akkor sikere van. Mi nők imádjuk azokat a pasikat akik el tudnak kápráztatni éles eszükkel, spontaneitásukkal, improvizációs készségükkel, s ha e mellett még vicces is a srác, akkor tényleg nyert ügye van.
Szóval a kérdésedre válaszolva, azok akik nem félénkek, hanem felmerik vállalni önmagukat azok valóban rendelkeznek önbizalommal és ezt egy nő is észreveszi. Ezáltal érezzük, hogy nem érhet minket baj mert a férfire számíthatunk bármi történjen is. A "menőjenők" igazából csak kihasználják ezen tulajdonságukat és így hódítanak. Már-már vissza is élnek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!