Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy bejövök neki, de a WOW fontosabb neki, mint én?!
Nem szoktam neten ismerkedni és ha néha fölmegyek chatre akkor is csak unalomüzés és nem pedig kapcsolatkeresés céljából. Egyszer viszont akadt egy kivétel. "Rátaláltam" egy nagyon aranyos, nagyon jó humorú és mondatai alapján intelligensnek tűnő srácra. Msn-en folytattuk a beszélgetést és képet is küldtünk egymának. Hetek teltek el és ott tartottunk,hogy szivecskével köszönt és mondta,hogy találkoznunk kéne.
Az a baj,hogy szinte mindig wow-ozik. Onnan tudom,hogy elfoglaltra állítja be az msn-t és olyanokat ír ki,hogy "nem itt. csak azok írjanak akiket szeretek"
Hiába van napi 6-7 órát gép előtt, nem tudok neki írni. Mit tegyek?
sose várd el hogy te mindig fontosabb leszel valaminél, főleg ha még nem jártok.
am a helyében én azt csinálnám h elkalmanként kinézek msnre és akkor lehet közbe beszélni.
12:48 szerintem azt fogom csinálni amit te mondassz.
13:03 budapesti
utolsó, én téged komolyan irigyellek. :S
a többiek válaszát is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!