Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy bejövök neki, de a WOW fontosabb neki, mint én?!
Nem szoktam neten ismerkedni és ha néha fölmegyek chatre akkor is csak unalomüzés és nem pedig kapcsolatkeresés céljából. Egyszer viszont akadt egy kivétel. "Rátaláltam" egy nagyon aranyos, nagyon jó humorú és mondatai alapján intelligensnek tűnő srácra. Msn-en folytattuk a beszélgetést és képet is küldtünk egymának. Hetek teltek el és ott tartottunk,hogy szivecskével köszönt és mondta,hogy találkoznunk kéne.
Az a baj,hogy szinte mindig wow-ozik. Onnan tudom,hogy elfoglaltra állítja be az msn-t és olyanokat ír ki,hogy "nem itt. csak azok írjanak akiket szeretek"
Hiába van napi 6-7 órát gép előtt, nem tudok neki írni. Mit tegyek?
1: Jól van, ügyes gyerek vagy. XD
De ez most nem segít az én helyzetemeten. :o
2:Én se ismerem nagyon,de azt tudom róla,hogy számítógépes játék és állítólag könnyen függővé lehet tőle válni.
1. vagyok, köszi :)
amúgy meg ha akarsz tudsz írni, látni fogja, kérd el a számát és hívd fel vagy akármi. esetleg kezdj el te is wow-ozni és tudtok beszélni a játékban :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!