Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom, hogy bejövök neki, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy bejövök neki, de a WOW fontosabb neki, mint én?!

Figyelt kérdés

Nem szoktam neten ismerkedni és ha néha fölmegyek chatre akkor is csak unalomüzés és nem pedig kapcsolatkeresés céljából. Egyszer viszont akadt egy kivétel. "Rátaláltam" egy nagyon aranyos, nagyon jó humorú és mondatai alapján intelligensnek tűnő srácra. Msn-en folytattuk a beszélgetést és képet is küldtünk egymának. Hetek teltek el és ott tartottunk,hogy szivecskével köszönt és mondta,hogy találkoznunk kéne.

Az a baj,hogy szinte mindig wow-ozik. Onnan tudom,hogy elfoglaltra állítja be az msn-t és olyanokat ír ki,hogy "nem itt. csak azok írjanak akiket szeretek"

Hiába van napi 6-7 órát gép előtt, nem tudok neki írni. Mit tegyek?

2010. febr. 3. 12:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
nálam ez fordítva volt, a csajok miatt hagytam abba a wow-ot nem a wow miatt hagytam a csajokat ;)
2010. febr. 3. 12:24
 2/27 anonim ***** válasza:
mi az a wow? Ennyire le lennék maradva 24évesen ? :O :)
2010. febr. 3. 12:26
 3/27 A kérdező kommentje:

1: Jól van, ügyes gyerek vagy. XD

De ez most nem segít az én helyzetemeten. :o

2:Én se ismerem nagyon,de azt tudom róla,hogy számítógépes játék és állítólag könnyen függővé lehet tőle válni.

2010. febr. 3. 12:28
 4/27 anonim ***** válasza:
Internetes ismerkedés nagyon rizikós..sztem ha komolyan gondolja, akkor játék közben is tud neked írni msn-en (én is wow-os vagyok :D tapasztalatból beszélek). Írj rá sztem még ha elfoglalt akkor is
2010. febr. 3. 12:29
 5/27 anonim ***** válasza:
12:26 World of Warcraft----> pc játék
2010. febr. 3. 12:30
 6/27 anonim ***** válasza:

1. vagyok, köszi :)

amúgy meg ha akarsz tudsz írni, látni fogja, kérd el a számát és hívd fel vagy akármi. esetleg kezdj el te is wow-ozni és tudtok beszélni a játékban :P

2010. febr. 3. 12:31
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahhhaaaa megvilágosodtam...!Akkor sztem mondd neki,h szerinted izgalmasabb,ha veled beszélget...:)
2010. febr. 3. 12:32
 8/27 anonim ***** válasza:
12:32 Ez egy igen jó ötlet ::)
2010. febr. 3. 12:35
 9/27 anonim ***** válasza:
regisztralj be te is WOWre, aztan tudtok beszelni akozben is, amikor jatszotok. Vagyis csak ha te is kiprobalnad a WOWt, akkor szerintem a szemeben egy jo pont lenne. Ha pedig nem, akkor csak probalj beszelni vele, hogy azert nem artana, ha jobban figyelne rad xD
2010. febr. 3. 12:37
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Allis vagy hordás karaktere van?
2010. febr. 3. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!