Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hitethetném el a barátommal, hogy én tényleg szépnek és szexisnek látom őt a hibáival együtt?

Figyelt kérdés
Mindig zavarban van a barátom előttem. Múltkor zuhanyzott, és én néztem őt. Azért néztem, mert szép, és nekem öröm nézni őt. Erre megkért, hogy forduljak el, miért nézem az ő ronda testét. Hiába mondtam neki, hogy azért nézem, mert szép, nem hiszi el. Tény, hogy sajnos túlsúlyos (pedig diétázik, sportol, de hormonzavar miatt nem tud lefogyni), lógnak a mellei, a hasa; striái vannak; nagyon szőrös; kopaszodik egy kicsit, de nekem tetszik így is. Nem elfogadom őt, hanem egyszerűen tetszik. Én így kívánom őt. ÉS nem hiszi el. Állandóan fél, hogy elhagyom, mert csúnya. Rengeteget nézi magát tükörben, és csak kérdezgeti, hogy mégis mi tetszik nekem benne. És hiába sorolom el, hogy mi tetszik, mintha a falnak beszélnék. Van olyan póz, amit azért nem akar csinálni, mert úgy még jobban látom, hogy milyen kövér. Pedig engem nem érdekel. Mit csinálhatnék még? Néha már a sírás jön rám, hogy miért nem képes elhinni, hogy én így szeretem őt? Miért nem tud ennyire megbízni bennem?
2010. febr. 3. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
:) Én Nőben vagyok pont ilyen!Sajna addig nem fogja elhinni,amíg saját magával nem lesz kibékülve!De idővel,és sok munka árán...talán mehetsz valamire!Mióta vagytok együtt?
2010. febr. 3. 12:07
 2/8 kolosszus22 ***** válasza:
Azért mert már bele van betegedve a saját külsejébe, nem képes magát elfogadni. Nem tudom ilyen emberrel mit lehetne kezdeni.
2010. febr. 3. 12:07
 3/8 A kérdező kommentje:
8 hónapja vagyunk együtt. Mondjuk én nem csodálom, hogy nem hiszi el, amit mondok. Én vagyok az első barátnője, aki egyáltalán megdícséri a külsejét, nemrég meg egy orvos szólt be neki, hogy olyan mint egy nő a melleivel.
2010. febr. 3. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a feleségem ilyen, pedig ő még ráadásul szép is... :) Oké, van rajta kb. 15 kg túlsúly, de gyönyörű arca van, olyan, hogy fotózni lehetne, szép kerek mellei, formás, kerek feneke és mégis egyfolytában a külseje miatt önbizalomhiányos. Nem nagyon tudsz mit tenni, fogadd el így, előbb-utóbb csak elhiszi, hogy szereted, addig is kitartóan mondogasd, hogy neked így is tetszik.
2010. febr. 3. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vok,mondd neki,ha nem lenne melle nem is tetszene neked :) Vagy nem tom...ilyeneket kéne neki mondani...!Vagyis valami olyat,ha nem így nézne ki,akkor nem is lennél vele...úgy értem neked pont azért tetszik ennyire,mert Ő pont ilyen...!Vagy álljatok meztelen egymás elé...és esetleg mutasd meg neki,h neked is vannak hibáid!De azt remélem,h az ilyen macsó kigyúrt pasikat nem nézed meg a tvben,újságban,mert az lelkileg nagyon betehet neki...!
2010. febr. 3. 12:12
 6/8 kolosszus22 ***** válasza:
Elég sz@rházi egy orvos lehetett, főleg, hogy annak tudnia kellene, hogy mi baja a barátodnak. Én már látatlanban is ki merem jelenteni, hogy a barátod gynecomastiában szenved(bár ennek is vannak különböző fokozatai, a te barátodnak komolyabb mértékű lehet ha olyan nagyok a mellei), azért olyan a melle, egészségügyileg ártalmatlan, de nem túl esztétikus, csak műtéttel lehet segíteni rajta.
2010. febr. 3. 12:19
 7/8 kolosszus22 ***** válasza:
Még előző vagyok, ha tényleg ennyire nem tudja elfogadni magát, akkor talán érdemes lenne megműttetnie, akkor talán felszabadultabb lenne. Ha jól tudom a TB támogatja ezt a műtétet.
2010. febr. 3. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt a kedvesemmel, eleinte nem mert előttem levetkőzni sem. Először csak megkértem, hogy fürödjünk együtt aztan mondogattam neki, hogy mennyire tetszik nekem, mennyire szépnek látom őt. Sokat babusgatom mai napig. Láthatóan sokkal több önbizalma van, én meg boldog vagyok, hogy a szerelmem boldog ennyi:)

24/f

2010. febr. 3. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!