Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak kedvesek a barátnőjükkel, akkor az a szexért van?

Figyelt kérdés
Pl. ha virágot, csokit hoznak, segítenek vmiben, ha beteg, akkor ápolgatják stb. Ezek csak azért vannak, hogy elég szex legyen?
2014. dec. 23. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ugyan már aki "állítólag" nem a szex miatt csinálja, az pl 2-3 hónap szexmegvonás utánn kiváncsi lennék segít-e még....szerintem már reggel nem is köszönne ébredéskor.

Jó persze szép dolog az udvariasság, én is az vagyok a lányokkal, meg tisztelem őket! de azért valljuk be az ember természete ilyen, mindíg van ok amiért csináljuk!

2014. dec. 23. 22:58
 12/17 anonim válasza:
Tudlak sajnálni! :D
2014. dec. 23. 22:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőm megvonná tőlem két-három hónapra a szexet, nem amiatt szakítanék vele, hogy nem dugok. Csupán a gesztus miatt, amit művel.

Megjegyzem, két volt barátnőmmel is igen komoly, mély kapcsolatot tartok fenn, még most is nagyon sokat áldozok értük az időmből. Annak ellenére, hogy 1 és 2 éve már egyikkel sem szexelek.

És igen, majdnem ugyanolyan fontosak számomra, mint amilyen fontosak a szakításig voltak.

Lehet velem van a baj.:)

2014. dec. 23. 23:08
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

13-as ne már....

ha megvonná a szexet nem azért szakítanál vele hanem a gesztus miatt.....

érzed te is hogy ez kicsit hülyén jött ki???

nekem is van több lány barátom, és nem mindíg szexelek velük, van hogy vagy fél évig, de kedves maradok mert sosem tudom mikor "szorulok" rájuk.

Ilyen a te helyzeted is nem kell szépítened!

Miért nem lehet megírni az igazat?

Szerintem aki azt írja ilyen meg olyan kedves a semmiért annak nincs is csaja és így akar itt felszedni valakit!

2014. dec. 23. 23:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem jön ki furán. A gesztus nem csak pozitív lehet. Az, hogy megvonja tőlem, a barátjától a szexet, az egy meglehetősen undorító dolog. Nem azért, mert nem szexelhetek, hanem azért, mert egy kapcsolat a kölcsönös bizalmon kéne, hogy fennálljon. Ha ezt csinálja, elhiteti, hogy nem bízik bennem. Akkor mégis miért kéne, hogy együtt legyünk?

És ha hiszed, ha nem, én kedves ember vagyok. Nem várok viszonzást a kedvességemért. Persze jól esik, ha valamilyen módon kimutatják az emberek, hogy hálásak. De ez nem feltétlen szexben nyilvánul meg.

Tudod hány lányt vigasztaltam már meg? Segítettem nekik túljutni más férfiakon, családi problémákon, tanulmányi gondokon... és nem, nem azért csinálom, hogy egy jót keféljek.

Örülök, hogy leírtad a véleményedet, de megkérlek, ne kérdőjelezd meg az őszinteségemet. Persze nem csoda, ha az mai társadalomban valaki nem szavaz egyből bizalmat a másik félnek. Ezt megszoktam. Viszont ennek ellenére nagyon sajnálom, hogy te is így vélekedsz.

Kívánom, hogy menj csak továbbra is a farkad után, élj úgy, ahogy neked jólesik, és hogy ennek ellenére olyan társra találj, aki majd kitart melletted 125 éves korodig! :)

2014. dec. 24. 02:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyébként az eddigi hat kapcsolatomból négyet kívül-belül gyönyörű lánnyal éltem meg, s ugyan kaptam tőlük együttlétet rendesen, akkoriban is figyelmes voltam mások felé. Most is az vagyok.

Az utóbbi barátnőmmel három hete szakítottam. Van elég gond az életemmel mind tanulmányaimban, mind a családi kapcsolataimban, a szex-adagomat pedig előre megkaptam az utóbbi időben, azonban elhiheted, egy-két évig simán bírnám huncutkodás nélkül úgy, hogy ettől függetlenül figyelmet tanúsítanék mindenki felé.

2014. dec. 24. 02:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem :D Mi sem feküdtünk le a barátommal 2 hónapig, mert akkor álltam neki szedni a fogamzásgátlót és ugyanolyan kedves volt velem, mint előtte, semmiben se változott... Mondjuk ő elég romantikus típus, de azért gratulálok annak a pár ösztönlénynek itt, akik csak azért kedvesek a párjukkal, hogy szexeljenek egyet
2014. dec. 24. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!