Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért bírják olyan jól, ha csak két hetente találkoznak a barátnőjükkel?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 13:58
2/6 anonim válasza:
Hát az enyém nem bírta és most sem bírná.
3/6 A kérdező kommentje:
Biztos csak én gondolom így, mert mondta, meg tudom, hogyn eki is hiányzok ilyenkor, csak én most egy kicsit nehezebben bírom, hogy kevsebben találkozunk, és nem is annyira azt, hanem ha közbe sok mindent csinál mialatt ott vagyok, és épp nem velem foglalkozik, hanem a telefonját nyomkodja stb.
2014. júl. 24. 14:03
4/6 anonim válasza:
Mert több barátnőjük van ebben az esetben. Én 1 napig nem bírom ki, ha szerelems vagyok.
5/6 anonim válasza:
Hidd el,még rosszabbul viselik,mint a nők,csak nem mutatják ki.
6/6 A kérdező kommentje:
lehetséges, hogy igazad van, hogy ők rosszabbul viselik. :)
2014. júl. 24. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!