Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi rajtam kívül, aki karácsonyra azt tervezi, hogy árt magának valamilyen szinten mert nincs barátnője?
Hmm..es attol megoldodik a gondod? Nem..
Szerintem te se arts magadnak mert ettol nem lesz jobb..vezesd le massal a feszultsegedet..
Jaj, mindjárt megsajnállak...brühühü.
Nem azt akarod, hogy fájjon, hanem azt, hogy valaki figyeljen rád. A 12 éves, világfájdalmas kislányok szokták így felhívni magukra a figyelmet.
most ha ideírja egy férfinak nevezett gyikes válaszoló,h ő is úgy tesz ,mint te,akkor az már normálisnak számít?
ne önsajnálkozz, nagyon sokan vannak rajtad kívül így,h egyedül töltik a karácsonyt.
Itt vagyok pl én, pontosan egy éve ilyenkor mérhetetlenül boldog voltam,mert barátommal együtt töltöttük a karácsonyt ..Ő volt nekem az első szerelmem,akit tényleg annak nevezhetek.
És most ? Kissé magamba fordultam az elmúlt jópár hónapban , nincs barátom, egyedül örvendek az élet szépségeinek. És igen,ha belegondolok,h ha nem rontok el dolgokat ,akkor még most is velem lenne,nem lennék egyedül. DE nem vagyok gyáva! Megyek előre,megyek tovább , lehet,h lassan , de biztosan. Eszembe nem jutna magam vágdosni. Az ilyet nem tudom sajnálni.
Mi köze ehhez a karácsonynak?
Imádom ezt a sok visszamaradottat, aki azon kattog, hogy idén karácsonykor (megint) egyedül van. Az év többi napját sikerült elviselned, de most a stroboszkópokkal teletűzdelt, bejgliszagot árasztó házikók között sétálva már nem fog menni. Ez már túl sok. Ez már meghaladja az egyszeri férfi fájdalomküszöbét!
lehet hogy szét kéne nézni a saját házad táján, kedves kérdező, a hiba ott lesz valahol nálad.
egyébként meg vezesd le a feszkót mással. gyúrj, tanulj, akármi, a végén még azon kapod magad hogy van mit nyújtanod egy nőnek, nem csak szánalmasan próbálsz odatörleszkedni hozzá hogy sajnálatból maradjon már veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!