Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ferfi azt gondolja, hogy nem kell karacsonyra adni semmit (a baratnonek), ha a no azt mondja?
Igen, értem.
Nekem is mondta barátnőm(még együtt voltam vele) hogy nem kell neki semmi, de hát akkor csak kell valamit venni, még ha kis ajándék is :P
ez nem taktikázásm, ez a felnőtt élet
ahogy nekünk nőknek sem tanít meg otthon anyu-apu a férfiakkal kapcsolatban, nekünk kell rájönni..ez van..mindkét félnél
Aha, szóval a "nem kell semmi" azt jelenti, hogy "kell valami". Ma is tanultam valamit.
És még csodálkoztok, hogy nem értjük a női logikát...
A férfiak nem gondolnak mást a kimondott szavak mögé, csak amit azok jelentenek. Mivel mindenki magából indul ki, azt hisszük, hogy ti, nők is azt mondjátok, amit gondoltok. Vagy legalábbis fárasztónak tartjuk állandóan találgatni, hogy mikor mire gondolhattok, ahelyett, amit mondtok és inkább szó szerint vesszük a kéréseteket. Aztán még ti sértődtök meg ha nem találjuk ki, mit jelent konkrétan a "semmit".
Ha kell valami, mondjátok meg! Élünk-halunk hogy boldoggá tehessünk benneteket és a lábatok elé hozzuk a csillagokat az égről, csak ne célozgassatok. Egyenes szavakból értünk.
35f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!