Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ezt megválaszolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ezt megválaszolnátok?

Figyelt kérdés
Az mért van, hogy a barátnőtöknek visszafogottnak, "jókislánynak" kell lennie, ne nagyon sminkelje magát, ne öltözzön kihívóan, ne legyen se piercingje se tetoválása, a múltjába ne legyen sok ex...stb de azért ti veritek a nyálatokat a kihívó ribikékre...PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK!

2014. dec. 23. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
a veri a nyálát kifejezés nem azt jelenti, amire te gondolsz
2014. dec. 23. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sosem vertem a nyálam kihívó ribikre. Az utcán is a visszafogottabb lányokat szoktam megnézni.
2014. dec. 23. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyilván akinek a kihívó, ribis öltözködésű lányok jönnek be, azoknak nem a visszafogott, kevés sminkes jókislány kell.. Tudod, nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Szóval szép általánosítás volt.
2014. dec. 23. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Nézd, minél komolyabban tervezünk egy csajjal, annál jobban számít a kulturáltsága is. Tetkó, piercing, sok ex, kihívó smink mind gettósítja a csajt, az ilyen csajt jellemzően automatikusan a könnyű nő kategóriába soroljuk (esetleg megdugnánk őket párszor, de gyereket semmi esetre se tőlük akarnánk).

Aki pedig ad a presztízsére, az szégyell közönségesnek látszó nővel megjelenni bárhol.

2014. dec. 23. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a piercinges, tetkós csajok nem jönnek be ezért nem választanék ilyen barátnőt csak ha egyébként nagyon tetszik. R*banc csajokon meg egyszer végignézek és nekem belőlük annyi elég is.

18/F

2014. dec. 23. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyszerű. Aki kiteszi amije van azt megnézzük mert nőből van és csinos és sok látszik belőle. az ilyen típusú nőket általában csak meg akarják dugni és ennyi. A visszafogott értelmes lányokkal általában az ember hosszútávú kapcsolatot akar.
2014. dec. 23. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Savanyú a szőlő? Avagy ki bántott meg? :)
2014. dec. 23. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!